Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Putt-Putt, Freddi Fish és Pajama Sam az új Humble Bundle-ben

Putt-Putt, Freddi Fish és Pajama Sam az új Humble Bundle-ben

Egy rakás gyerekjátékot pakoltak az új pakkba a Humongous Entertainmenttől.

2019.04.10. 00:40 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Humble Bundle legújabb csomagját inkább a kisgyermekes szülők fogják értékelni - egyrészt mert ők az a korosztály, akik kiskorukban találkozhattak maguk is a számítógép képernyőjén Putt-Puttal vagy Freddi Fish-sel, másrészt pedig mert a mostani csomagban 3-10 éveseknek szóló játékok vannak. (És persze vitatkozhatunk arról, hogy jó-e egy ilyen idős gyereket a számítógép elé ültetni, de ez most nem ide tartozik.)

A Humble Humongous Entertainment Bundle a nevében is szereplő kiadó játékait tartalmazza, szintenként 10-15-öt, úgyhogy jó sok programhoz jut, aki legalább 14 dollárt kifizet a teljes pakkért - de már 1 dollárért is 11 játékot kapunk. Persze nem kell hatalmas dolgokra gondolni - mégiscsak ovis/általános iskolás korosztálynak szóló, sok esetben oktató célú szoftverekről van szó -, de mindenképpen pár aranyos játékkal lehet gazdagabb, aki benevez a mostani összeállításra.

A teljes listát ezúttal mellőznénk, úgyse a címek alapján dönt senki erről a pakkról. Benne van mindenesetre az első kisautós kaland, a Putt-Putt Joins the Parade, valamint ezen a sorozaton kívül olyan szériák darabjai, mint a Freddi Fish, a Pajama Sam, a Spy Fox, a Buzzy és a Big Thinkers. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló