Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Május elején jön a lemezmentes Xbox One S All-Digital Edition

Május elején jön a lemezmentes Xbox One S All-Digital Edition

Három játékot is adnak a kedvezőbb árú konzol mellé.

2019.04.17. 09:47 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Microsoft

A kiszivárgott információk igaznak bizonyultak, hamarosan valóban újabb modellel bővül az aktuális Xbox-választék, mégpedig az optikai meghajtót nélkülöző Xbox One S All-Digital Editionnel.

Mint a konzol hivatalos blogján kifejtették, az Xbox 2001-es debütálása óta igencsak átalakult a piac, és erősen a digitális irányba tolódott minden, legyen szó moziról, tévéről, zenéről vagy játékokról. Az új Xbox One S modellel azok számára szeretnének egy kedvezőbb árú gépet biztosítani, akik a letölthető vagy streamelhető tartalmakat preferálják. Az alapcsomag része három letölthető játék is: a Forza Horizon 3, a Sea of Thieves és a Minecraft. A gyűjtemény aztán az Xbox online áruházából bővíthető, de az Xbox Game Passra előfizetve is elérhető több mint 100 játék.

Május elején jön a lemezmentes Xbox One S All-Digital Edition

Az X1S All-Digital Edition Amerikában 249,99 dollárba fog kerülni, ami 50 dollárral kevesebb a jelenlegi legolcsóbb modellnél. Ezt az árkülönöbözetet pedig a későbbiekben is tartani fogják a Microsoftnál a digitális verzió javára. Itthoni árakra fordítva ez becslésünk szerint 70-75 ezer forint körüli árat jelenthet.

Az új Xbox konzol május 7-én kerül a boltokba.
FRISSÍTÉS: Hazánkba értesüléseink szerint június 1-jén érkezik meg az új konzol, a csomagban pedig 1 hónapos Xbox Live Gold előfizetés is lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló