Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pagan Online

Korai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPG

Akció-RPG dungeon crawler és MOBA elemekkel.

2019.04.18. 18:20 | szerző: Dino | kategória: Játék

Számos műfajt egyesít játékában a szerb Mad Head Games, a Pagan Online ugyanis a dungeon crawlereket ötvözi hack-and-slash-sel, és még MOBA elemeket is kevertek mindehhez. A játék mától érhető el korai hozzáférésű változatban, Steamen, valamint a projektet felkaroló Wargaming online shopjában.

Nyolc karakter található ebben az akció-RPG-ben, amelyek mindegyike egyedi játékstílust jelent. A PvE játék során procedurálisan generált küzdelmek várnak ránk, amelyben a WASD gombokkal irányítható harcrendszert kell használnunk. A címválasztás nem véletlen: a fantasy környezet alapjául a kereszténység előtti szláv mitológia szolgált. Az egyjátékos kampány öt fejezetét három nehézségi fokozatban játszhatjuk végig.

A korai hozzáférési szakaszban természetesen folyamatosan bővülni fog a Pagan Online, többek közt kooperatív játéklehetőséggel, a történetet is folytatják, új zónákat és ellenségeket is hozzáadva a játékhoz. De ezeken felül is folyamatos tartalmi bővítést ígérnek a fejlesztők.

A Pagan Online korai hozzáférésű változata 26,99 euróba kerül. ■

előző
következő
Korai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPG
Korai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPGKorai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPGKorai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPGKorai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPGKorai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPGKorai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPGKorai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPGKorai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPGKorai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPGKorai hozzáférésben a Pagan Online akció-RPG
Pagan Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pagan Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló