Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Plague Tale: Innocence

Nyolc perc A Plague Tale: Innocence

A hamarosan megjelenő játék kihasználja majd a PS4 Pro, az X1X erejét, valamint az Nvidia Ansel technológiát is.

2019.04.30. 16:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak két hét, és megjelenik az Asobo Studios ígéretes játéka, az A Plague Tale: Innocence. A Focus Home Interactive kiadó lassan fel is pörgeti a marketing gépezetet a projekt körül, hiszen most kell a csúcsra járatni a rajongói várakozást. Éppen ezért kaptunk egy vadonatúj játékmenet-bemutatót, amely mindjárt nyolc percre enged be minket a játék világába.

A videóban ízelítőt kapunk a lopakodásból, Amicia eszköztárából, illetve a patkányok okozta pusztításból is. A rejtvények és fejtörők a környezethez igazodnak, a továbbjutáshoz rendszerint szükség lesz egy kis gondolkodásra és trükközésre.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy az A Plague Tale: Innocence látványvilágával nem lesz gond, de a készítők most elárulták, hogy konzolon is támogatni fogja a 4K-s felbontást – természetesen csak PlayStation 4 Pro és Xbox One X esetében. PC-n pedig kapunk Nvidia Ansel támogatást is, amellyel mindenki egyedi képeket lőhet majd a játékból. Ezt néhány új felvétellel demonstrálták is.

Az A Plague Tale: Innocence PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is május 14-én fog megjelenni. ■

előző
következő
Nyolc perc A Plague Tale: Innocence
Nyolc perc A Plague Tale: InnocenceNyolc perc A Plague Tale: InnocenceNyolc perc A Plague Tale: InnocenceNyolc perc A Plague Tale: InnocenceNyolc perc A Plague Tale: Innocence
A Plague Tale: Innocence
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Plague Tale: Innocence

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló