Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sinking City

Nézz bele a The Sinking City egyik küldetésébe!

A Delicate Matter egy műtárgy-kereskedő eltűnésén keresztül mutatja be a nyomozós játékmenetet.

2019.05.08. 14:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Frogwares csapata évek óta dolgozik következő játékán, ám a Lovecraft-projektet egyelőre elég sok akadály gátolja a beteljesülésben. Ennek köszönhetően a The Sinking City premierjét is többször elcsúsztatták, de talán nyár közepén végre tényleg megjelenik.

A stúdió a napokban egy új játékmenet-bemutatóval jelentkezett, amelyben a nyomozás fortélyaiba vezetnek be minket. A Delicate Matters egy küldetés a sok közül a játék első feléből, amelyben Oakmont városának egyik vezető családja, pontosabban annak feje, Mr. Throgmorthon bízza meg hősünket egy nyomozással. Eltűnt ugyanis egy ritka műkincs megvásárlásával megbízott kereskedő – és vele együtt a műkincs is –, nekünk pedig minden áron fel kell kutatnunk őt.

Ehhez egy sor kérdezősködésen, nyomok vizsgálatán és persze az apró részletek összerakásán keresztül vezet az út, ám a játék csak nagyon minimálisan fogja közben a kezünket.

A The Sinking City dobozos és digitális formában is megvásárolható lesz, illetve mindkét változatot elő lehet már rendelni a hivatalos oldalon. Aki így tesz, az különböző bónusz tartalmakra számíthat. Aki a Necronomicon Editiont választja, az ráadásnak ingyen megkapja a stúdió korábbi játékát, a Sherlock Holmes: The Devil’s Daughtert is.

A The Sinking City jelen állás szerint június 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

The Sinking City
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sinking City

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló