Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Dead Redemption 2

Júliusig elhagyja béta állapotát a Red Dead Online

A véglegessé válás egy méretes tartalmi bővítéssel érkezik majd meg. A játék eddig 24 millió példányban talált gazdára.

2019.05.14. 10:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games legutóbbi játéka a Red Dead Redemption 2 volt, amely kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg tavaly ősszel. A vadnyugati kaland pontosan azt hozta, amit a rajongók előzetesen elvártak, éppen ezért nem meglepő, hogy máig 24 millió lemezt (vagy digitális kulcsot) adtak el belőle világszerte. A stúdió ezt megelőző világsikere, a GTAV egyébként 110 milliónál jár jelenleg.

A Red Dead Redemption 2 természetesen multiplayer játékmódot is kapott, a Red Dead Online a GTA Online-hoz hasonlóan amolyan játék a játékon belül. Ez azonban a premier óta csak béta állapotban érhető el mindkét konzolon, ami azt jelenti, hogy a fejlesztők folyamatosan dolgoznak rajta, javítgatják, finomítgatják és persze bővítgetik.

De ez a munka hamarosan fordulóponthoz érkezhet, ugyanis a hírek szerint legkésőbb júliusig elkészül a végleges változat, vagyis a Red Dead Online elhagyja béta változatát. Ez egy méretes frissítés és bővítőcsomag kíséretében érkezik majd meg, bár ennek tartalma egyelőre nem ismert.

További érdekesség, hogy újabb PC-s pletyka röppent fel a napokban a játékkal kapcsolatban. Ezúttal az egyik korábbi fejlesztő LinkedIn-profilján bukkant fel a Red Dead Redemption 2 PC-s változata, amit persze hamarosan töröltek is. De a remény így tovább él… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Red Dead Redemption 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Red Dead Redemption 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló