Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

A hónap végén lesz az I. pécsi Gamerzone – Játechtér Show

A hónap végén lesz az I. pécsi Gamerzone – Játechtér Show

E-sport verseny,VR-terem, influenszer találkozó és más érdekes programok várják a látogatókat.

2019.05.14. 15:18 | szerző: GeryG | kategória: Szabadidő

A Gamerzone közösség szervezésében kerül megrendezésre május 26-n az I. pécsi Gamerzone – Játechtér Show. A rendezvénynek a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed ad majd otthont, a kilátogatók pedig számos érdekes programon vehetnek részt.

A fiatalabb korosztálynak szóló gamer PC-k, konzolok és játékok mellett, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a rendezvény az egész család számára szórakoztató legyen. Az ország egyik legnagyobb, kipróbálható retro konzol kiállítása külön szinten kap helyet a történelmi negyedben, külön VR-termet alakítanak ki, illetve a belépővel ingyenesen látogatható lesz a Labor - interaktív varázstér is. Külső helyszíneken drón versenyt, katonai bemutatót, elektromos bicikli és autó bemutatót, illetve izgalmas autókerékcsere versenyt is tartanak – minden esetben értékes nyereményekért.

A show keretein belül rendezik meg a Magyar E-sport Szövetség támogatásával a FIFA Dél-Dunántúli Regionális E-sport Bajnokságot. A többi színpadon pedig filmes és játékos youtube-csatornák képviselőivel, valamint influenszerekkel lehet majd beszélgetni.

A rendezvényről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló