Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Oddworld: Soulstorm

Mozgásban az Oddworld: Soulstorm

Hosszú idő után adott újra életjelet magáról a projekt, amely sok éves csúszással csak jövőre jelenhet meg.

2019.05.15. 13:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Oddworld Inhabitants csapata még 2016-ban jelentette be, hogy elkészítik az 1998-as Oddworld: Abe’s Exoddus remake-jét, amely az Oddworld: Soulstorm címet kapta. Akkor még úgy saccolták, hogy a játék 2017 vége felé jelenhet meg, ám ebből máig semmi sem valósult meg. Sokan talán már el is temették a projektet – vagy egyszerűen csak megfeledkeztek róla –, de az a minap újra életjelet adott magáról egy vadonatúj játékmenet-bemutató formájában.

Egészen pontosan az első játékmenet-bemutató formájában, ugyanis korábban nem nagyon kaptunk ilyesmit a stúdiótól. A játék pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol a 2014-es Oddworld: New ’n’ Tasty véget ért, vagyis Abe legyőzte a gonosz Molluskot, és felszabadította az elnyomott munkásokat. Csakhogy az újonnan kapott szabadság újonnan kapott nehézségekkel is jár: se otthonuk, se ennivalójuk nincs. Hogy mindez játékmenet formájában miként ölt testet, azt a fenti videóban mutatják meg nekünk.

Bár az Oddworld: Soulstorm eredetileg 2017-re volt belőve, ehhez képest több éves csúszásban van. És idén sem számíthatunk a premierre, leghamarabb is csak 2020-ban jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Oddworld: Soulstorm
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Oddworld: Soulstorm

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló