Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Cooler Master Silencio S400 és S600 a csend jegyében

Cooler Master Silencio S400 és S600 a csend jegyében

A Cooler Master új számítógépházait úgy alakították ki, hogy minél kevesebb zajt engedjenek ki magukból.

2019.07.09. 13:59 | szerző: GeryG | kategória: Kütyü

Amikor az ember számítógépházat választ magának, több szempontot is figyelembe vesz. Az egyik legfontosabb és legelső a ház designja, hisz mégiscsak ezt fogja nézegetni a következő években. A második a szellőzés, hiszen a túlmelegedés minden PC ellensége. A harmadik a szerelhetőség és a belső elrendezés, mert nincs is idegesítőbb, mint mikor nem férünk hozzá egy csatlakozóhoz vagy csavarhoz és szedhetjük szét újra az egészet. És persze ott van még egy szempont, amit talán kevesebben vesznek figyelembe: a hangszigetelés.

Cooler Master Silencio S400 és S600 a csend jegyében

Ebben mutat nagyot a júliusban érkező két új ház a Cooler Master kínálatában. A Silencio S400 és S600 nem sokban különbözik egymástól, leginkább csak méretükben van számottevő eltérés. Ugyanakkor mindkét házat úgy tervezték meg, hogy szükség szerint a lehető legkevesebb zajt engedjék ki bentről. Így ha valakinek igen hangos ventilátorok pörögnek a processzor felett vagy épp a videokártyán, annak érdemes lehet lemondani az oldalsó edzett üveg panelről, mivel így még jobb lesz a Silencio házak hangszigetelése. Ugyanígy választhatunk, hogy a felső panelen az extra hűtést vagy a további hangszigetelést vesszük-e igénybe.

Cooler Master Silencio S400 és S600 a csend jegyében

A mérnökök természetesen a légáramlást és a hűtést is figyelembe vették a tervezéskor. Így az S400-ban mozgatható és kiszerelhető blokkban kapnak helyet a merevlemezek és SSD-k. Emellett a méretesebb VGA-k esetében sem kell aggódnunk, hiszen az S400-ba 319mm hosszú, míg az S600-ba akár 398mm hosszú videokártya is befér.

Cooler Master Silencio S400 és S600 a csend jegyében

A Silencio S400 és S600 is valamikor júliusban kerül a boltok polcaira. Mindkét változatból választhatunk üvegfalú és fedett verziót. Az S400 sima változata 79,99 euróba, az üvegfalú pedig 89,99 euróba kerül, míg az S600 esetében ez 89,99 euró és 99,99 euró körül mozoghat. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló