Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény/hirdetés

Mik tehetik tökéletessé a céges rendezvények dekorációját? (x)

2019.09.15. 10:16 | szerző: hirdetés (x) | kategória: Sajtóközlemény/hirdetés

Minden nagy és jelentős cég életében eljön az a pillanat, amikor rendezvényt akar szervezni. Lehet szó egy új üzlet megnyitásáról, az újév megünnepléséről vagy akár egy-egy családi napról vagy gyerek napról. Az ilyen rendezvények hangulatát az ínycsiklandozó ételeken kívül természetesen a dekoráció határozza meg leginkább.

Hiszen mire fognak emlékezni azok, akik eljöttek? Elsősorban biztosan a helyszínt fogják felemlegetni. Ha jó helyre rendezzük a bulit, a dekorációs elemek színeikben harmonizálnak, és esetleg valami újszerű is megjelenik bennük, akkor biztosak lehetünk a sikerben.

A dekoráció elkészítésekor fontos a rutin!
Amikor szervezni kezded céged rendezvényét, fontos, hogy tapasztalt helyről kérj dekorációt. Hiszen ilyenkor lehetsz csak biztos abban, hogy az elkészült dekoráció olyan tökéletes lesz, amilyennek megálmodtad.

Mik tehetik tökéletessé a céges rendezvények dekorációját? (x)

Amennyiben a Lufiparkot választod, biztos lehetsz abban, hogy a dekoráció álomszerű, a hangulat pedig csodálatos lesz rendezvényeden. Ezt két dolog fogja indokolni: az egyik, hogy csapatuk már több mint 9 éve foglalkozik rendezvények dekorálásával. A másik pedig, hogy nem csupán a dekorációban segítenek, hanem lehetőséget kínálnak arra, hogy segítségükkel különlegesebb lehessen az egész rendezvény hangulata.

Az oldalukon található példák pedig nem csupán illusztrációk! Minden felrakott lufi csoda az ő kreációik, így biztos lehetsz abban, hogy amit kinézel az oldalon, azt fogod kapni személyesen is!

Milyen dekorációkkal tudod egyszerűen feldobni a rendezvényt?
A dekorációkban a lufi kreációk fontos szerepet játszanak. A közösségi oldalakra feltehető rengeteg képen ugyanis általában ezekkel szeretnek leginkább pózolni a vendégek. Ezt a tényt azért tartjuk fontosnak megemlíteni, mert ezekkel a képekkel sokkal nagyobb közönséghez juthat el céged neve! Gondolj csak bele! Ha csak 50 ember vesz részt a rendezvényen, de ennek legalább a fele készít képeket, akkor legalább 250 emberhez biztosan eljut egy poszttal a rendezvényed híre.

Mindenképp ajánlott a lufikapuk választása! Ezek az állványra épített díszek magasságát, szélességét, színeit és akár mintáit igényeid szerint alakítják majd, a kapu pedig akár 10 napig is a maga tökéletességében díszeleg majd.

Egy másik frappáns lufi kreáció az egyszerű, de nagyszerű, igényeid szerint alakítható oszlop. Ezek, ellentétben a kapuval, egyáltalán nem igényelnek állványt, ugyanis egyszerű súlyokkal szelídítik meg a rakoncátlan lufikat. Akárcsak a fentebb említett társa, ezek az oszlopok is 8-10 napig is képesek elkápráztatni mindenkit, legnagyobb előnyük pedig nem más, mint a mobilitásuk! Mivel semmiféle súlyos állvány nem tartja őket, így akár egy kézzel is át lehet őket helyezni egyik pontról a másikra!

Felkeltettük az érdeklődésed?
Ha fejedben már tervezgeted a rendezvényed dekorációját, mindenképp nézz be a Lufipark oldalára, hogy még több ötlettel gazdagodhass, vagy akár meg is rendeld a kiszemelt lufi kreációkat! ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló