Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Riftbreaker

Jövőre jön a The Riftbreaker

Egy távoli idegen világban egyetlen célunk van: építeni egy portált, amivel hazajuthatunk. Ja, és túlélni.

2019.09.20. 12:10 | GeryG | kategória: Játék

Az EXOR Studios nem tartozik a legtermékenyebb fejlesztőgárdák közé, de az eddig elkészített játékaik a maguk módján mind szép sikert arattak. A lengyel stúdió először az autós akciójátékok terén próbálkozott, első ingyenes alkotásuk a D.I.P.R.I.P. volt, majd ezt követte később a már sokkal híresebb Zombie Driver. Később a sci-fi és a stratégiák felé fordult a csapat, elkészítették a szintén nagy népszerűségnek örvendő X-Morph: Defense-t.

A csapat most újabb stratégiai játékon dolgozik, amely szintén a sci-fi vonalat fogja erősíteni valamikor 2020-ban – készül a The Riftbreaker. A történet szerint a távoli jövőben az emberiség felfedezi a Galatea 37 bolygót, amely ideális a kolonizálásra. Egy egyirányú portál segítségével küldik oda Ashley S. Nowak tudós-kommandóst, hogy feltérképezze a terepet. Mivel a portál csak odarepíteni képes, ezért egyetlen feladatot kap: építsen egy bázist és egy visszafelé irányuló portált, hogy ő maga hazatérhessen, és ezzel megkezdődhessen a bolygó tényleges kolonizálása. Csakhogy a Galatea 37 korántsem lakatlan, így Nowaknak küldetése során meg kell küzdenie a felszínen élő mindenféle idegen lényekkel is.

Mindezt a The Riftbreaker egy stratégiai-taktikai szerepjátékban tárja elénk. A feladatunk nyersanyagok begyűjtése, építkezés és persze végtelen harc lesz, ezekben pedig a Mr. Riggs névre keresztelt speciális páncélunk lesz segítségünkre. Mivel a bolygón rengeteg vad idegen faj kószál, ezektől meg kell védenünk a bázisunkat. De nem lesz elég védelmi vonalakat kiépíteni, nekünk is be kell majd szállni a csatákba.

A The Riftbreaker szerepjátékos oldalát a karakterünk (és Mr. Riggs) fejlesztése és a craftolás képviseli majd. A fejlesztéshez a bolygón begyűjtött idegen anyagokat használhatjuk fel, fokozatosan újabb és újabb tervrajzokat is feloldhatunk majd, ezekkel pedig a páncélunkat alakíthatjuk át.

A The Riftbreaker PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és valamikor 2020-ban fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Jövőre jön a The Riftbreaker
Jövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The RiftbreakerJövőre jön a The Riftbreaker
The Riftbreaker
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Riftbreaker

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló