Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Ghost Warrior Contracts

Előrendelhető a Sniper Ghost Warrior Contracts

A készítők egy premiert megelőző előzetest megelőző előzetest is készítettek.

2019.10.30. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Eddig háromszor próbálkozott többnyire kevesebb sikerrel a Sniper Ghost Warrior szériával a CI Games, egy szűk hónap múlva negyedszer is nekifutnak. A Sniper Ghost Warrior Contracts a fejlesztők ígérete szerint több olyan játékelemet is behoz, amelyek eddig nem szerepeltek, de a rajongók külön vágynak rájuk.

Ilyen lesz a végtagroncsolódás, vagyis egy jól célzott lövéssel darabokra szaggathatjuk majd az ellenséges katonákat. Ezzel az egykor nagynak számító, mára viszont szinte teljesen a feledés homályába vesző játék, a Soldier of Fortune előtt akarnak tisztelegni.

Többek közt ez is látható a napokban érkezett új, a premiert megelőző előzetest megelőző előzetesen. A video tanúsága szerint lesz itt minden a megannyi mesterlövészpuskától kezdve a drónhasználaton keresztül, a fejleszthető képességeken át egészen a közelharcig.

A játékot ráadásul már most elő is lehet rendelni a Steamen, a PlayStation Store-ban és a Microsoft Store-ban. A premierre szűk egy hónap múlva, november 22-én kerül majd sor. ■

Sniper Ghost Warrior Contracts
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper Ghost Warrior Contracts

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló