Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pinball FX3

Három új asztal a Williams Pinball: Volume 5-ban

Jövő héten bővül a Pinball FX3 kínálata, klasszikus és felújított változatú pályákkal is.

2019.12.02. 21:40 | Dino | kategória: Játék

December 10-én ismét bővül a Pinball FX3 asztalainak kínálata, újabb klasszikus flipperek virtuális változatával. A Williams Pinball: Volume 5-ban a Tales of the Arabian Nights, a Cirqus Voltaire és a No Good Gofers trió lesz megtalálható.

A Tales of the Arabian Nightsban a szultán egyetlen lányát kell kiszabadítanunk a gonosz dzsinnn fogságából. Arannyal teli barlangok és repülő szőnyegek várnak, no meg egy dzsinn, aki arra vár, hogy megdörzsöljük a lámpást, amely csapdában tartja.
A Cirqus Voltaire színes világában zsonglőrökkel és akrobatákkal találkozhatunk, míg a No Good Gofersben golfoznunk kell, miközben két ürge, Buzz és Bud mindent megtesznek, hogy akadályozzák tevékenységünket.

A hármas pakkban a klasszikus asztalok mellett azok felújított változata is megtalálható lesz. A Williams Pinball: Volume 5 minden Pinball FX3 platformon elérhető lesz, így PC-n (Steam és Windows 10), PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen. Aki mobilon szeretne játszani, az iOS-re és Androidra a Williams Pinball alkalmazásban vásárolhatja meg az új asztalokat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Három új asztal a Williams Pinball: Volume 5-ban
Három új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-banHárom új asztal a Williams Pinball: Volume 5-ban
Pinball FX3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pinball FX3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló