Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tainted Grail

Gameplay trailert kapott a Tainted Grail

Miután a társasjáték hatalmas sikert aratott, hozzáláttak egy videojáték elkészítéséhez is.

2019.12.18. 12:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tainted Grail: Fall of Avalon társasjáték egyike a Kickstarter legsikeresebb kampányainak. A kitűzött 40 000 fontos célt kevesebb mint egy perc (!) alatt teljesítette, a gyűjtés végül közel 5 000 000 fontnál állt meg. Egy ilyen sikert nem is követhette más, mint egy videojáték-adaptáció.

A Tainted Grail egy fantasy szerepjáték lesz, amely Artúr király legendáját dolgozza fel, ám eléggé sajátos módon. A történet szerint Artúr király halott, az emberiséget évszázadok óta védelmező menhirek lassan elenyésznek. Avalon a pusztulás szélére sodródott, a Camelotba segítségért küldött lovagok elvesztek. A játékosok egy teljesen hétköznapi embert alakítanak majd, akinek a puszta túlélésért is keményen meg kell küzdenie nap mint nap. Hogy kalandunk során csak a saját életben maradásunkra koncentrálunk, vagy közben megpróbálunk fényt deríteni az események valódi hátterére, az csak rajtunk múlik.

De nem csak magunkat kell majd folyamatosan fejlesztenünk, hanem az otthonunkul szolgáló falucskát is. Utóbbihoz viszont gyakran különféle küldetéseket kell teljesítenünk, ami nem lesz épp egyszerű. A vidéket egy különös köd lepte be, amely nem csak az embereket és az állatokat, de még a levegőt is megváltoztatta. Kalandjaink során ettől is meg kell óvnunk magunkat, különben mi is átváltozunk.

A Tainted Grail egyelőre nem rendelkezik pontos premierdátummal, de várhatóan valamikor 2020-ban fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Gameplay trailert kapott a Tainted Grail
Gameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted GrailGameplay trailert kapott a Tainted Grail
Tainted Grail
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tainted Grail

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló