Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Weird West

Weird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugaton

Mi lenne, ha az egykori vadnyugaton a pisztolyhősök és a seriffek mellett fantasztikus lények is rótták volna a prérit?

2019.12.23. 00:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Első játékát készíti a WolfEye Studios, amelyet az Arkane Studios egykori alapítója, Raphael Colantonio és Julien Roby alapított. Az általuk toborzott csapat egy akció-szerepjátékon dolgozik, amely a manapság újra divatos vadnyugatra kalauzol minket.

Ám a Weird West – ahogy arra a címe is utal – nem egy hagyományos western játék lesz. Ebben ugyanis a tipikus vadnyugati hősök mellett fantasztikus lények, szörnyek és sötét praktikákat űző szektatagok is róni fogják a prérit. És ha már ők is benépesítik e világot, akkor miért ne vehetnénk be őket is a csapatunkba – feltéve, hogy egyáltalán csapatot akarunk verbuválni a küldetéseinkhez. Mert természetesen az is benne van a pakliban, hogy magányos revolverhősökként teljesítjük az előttünk álló kihívásokat. De az is lehet, hogy mi magunk is egy leszünk a szörnyetegek közül.

Mindezt izometrikus nézetből tehetjük majd meg egész pofásnak ígérkező grafikával, ami első ránézésre a Shadow Tactics - Blades of the Shogun vagy stílszerűen még inkább a Desperados III (esetleg a szintén hasonló stílusú 2015-ös Hard West) látványvilágát idézi.

A premierdátumról egyelőre nem beszéltek a készítők, ahogy az sem tiszta egyelőre, hogy PC mellett konzolokra is elkészül-e a Weird West. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Weird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugaton
Weird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugatonWeird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugatonWeird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugatonWeird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugatonWeird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugatonWeird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugatonWeird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugatonWeird West – akció-szerepjáték a szürreális vadnyugaton

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló