Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rustler

Máris majd’ féltávnál a Rustler Kickstarter-kampánya

A középkori GTA gyűjtése hétvégén rajtolt el, de már közel a kért összeg fele össze is gyűlt.

2020.02.03. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Decemberben mi is beszámoltunk róla, hogy a Jutsu Games és a Games Operators kiadó új játékon dolgozik, nem is akármilyenen. A Rustler ugyanis egy hamisítatlan GTA-paródiának ígérkezik, ráadásul a középkorban, hogy még érdekesebb legyen. Mivel egy alapvetően pici stúdióról és kiadóról van szó, ezért nem meglepő módon az érdeklődő rajongókhoz fordultak némi anyagi támogatás reményében. Múlt héten el is rajtolt az előre beharangozott Kickstarter-kampány.

Ennek keretében egy hónap alatt 25 000 kanadai dollárt szeretnének összekalapozni, hogy biztosan befejezhessék az ambiciózus projektet. A rajongói érdeklődés már a bejelentéskor is elég nagy volt, ez megmutatkozik most a kampány alatt is. Ugyanis szűk egy hét alatt máris összegyűlt a kért összeg közel fele, majd’ 11 000 kanadai dollár. Ennek fényében szinte biztosra vehetjük, hogy a gyűjtés végül sikerrel zárul, csak az a kérdés, hogy mennyinél áll meg a mutató.

A Rustler egy izometrikus nézetű akció-kalandjáték lesz, amelyben egy középkori tyúktolvajt alakíthatunk. Kalandjaink során nemes, de sík buta lovagokkal csatázhatunk, megtapasztalhatjuk a feudális állam igazságtalanságait, boszorkányokat üldözhetünk, lovagi tornákon vehetünk részt. De ha nem fűlik a fogunk a küldetésekhez, akkor egyszerűen csak káoszba boríthatjuk az egész birodalmat, amíg a lovagok le nem kaszabolnak minket.

A fejlesztők jelenleg az alfa változat utolsó simításait végzik, amelyben a tervezett két sziget közül az egyik kap helyet. Ezzel együtt, ha a kampány sikerrel jár, akkor a teljes játék is megérkezhet valamikor az év harmadik negyedében. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Rustler
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rustler

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló