Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jump King

Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!

"Egy dögös csajszi vár odafent" - szól a játék szlogenje.

2020.02.27. 11:25 | Dino | kategória: Játék

A PC-re tavaly májusban megjelent Jump King idén konzolokra is megérkezik, így lovagunkkal nemsokára PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is ugrándozhatunk fel, fel és egyre feljebb. Mert „egy dögös csajszi vár odafent” - ahogy a fejlesztők megfogalmazták a játék szlogenjét - ami a játék sztorija szempontjából amúgy egy legenda, és a játékos feladata kideríteni, hogy igaz-e.

A svéd Nexile apró (konkrétan négyfős) csapata egy pixel art stílusú platformert tett le az asztalra, amelyben egy lovaggal kell egyre magasabbra feljutnunk. Ehhez igen pontosan kiszámított ugrásokra van szükség, különben a gravitáció könyörtelenül visszahúz minket a mélybe.

Rajtunk áll, merre és mekkorát ugrunk, aztán ha jók a számításaink, szerencsés esetben a megfelelő helyre érkezünk - hacsak például nem szól közbe egy fal, amelyről visszapattanva változik meg ugrásunk nyomvonala. Az irányításhoz pedig mindössze három gombra van szükségünk.

A lovagról amúgy a Life Goes On jutott eszembe, leginkább talán a főszereplő, no meg a humort is hasonlóan kezelő játékmenet miatt.

Cikkajánló
Egy jópofa indie játékot mutatunk be új videosorozatunk első részében.
» Olvasd el!

A Jump King konzolos megjelenésének pontos időpontját még nem tűzték ki, mindössze annyit árultak el, hogy ebben az évben jelenik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!
Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!Ugrálj minél magasabbra lovagoddal a Jump Kingben konzolokon is!
Jump King
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jump King

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló