Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

TrackMania (2020)

Visszatér a TrackMania

Májusban érkezik a TrackMania Nations Forever remake-je.

2020.03.02. 13:35 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft legutóbb négy éve, 2016-ban jelentkezett új TrackMania epizóddal, a TrackMania Turbóval. Az árkád száguldozás szerelmesei viszont máig napi szinten órákat ölnek a játékba, amely esport körökben is igen népszerű. A francia kiadó épp a Lyonban nemrég megrendezett Grand League Finals alkalmából jelentette be, hogy készül a TrackMania.

Az egyszerű címadás valójában nem egy teljesen új epizódot takar, hanem a 2008-as TrackMania Naitons Forever remake-jét. Egyelőre alig tudni valamit a játékról, csak néhány részlet ismert. Ezek szerint lesz szezonális kampány és napi kihívások, pályák is. Lesz professzionális bajnokság, a Grand League, valamint amatőr bajnokság is, az Open Grand League. Játékmeneti szempontból kapunk felszíntípusokat és pályaelemeket is a szerkesztőhöz, amely szintén megújul.

A TrackMania a tervek szerint május 5-én fog megjelenni, de egyelőre nem tisztázott, hogy mely platformokra. Egyelőre csak egy kamerával készült felvétel látható a játék pre-alfa változatáról, de remélhetőleg a kiadó hamarosan hivatalos előzetessel is előreukkol. ■

előző
következő
Visszatér a TrackMania
Visszatér a TrackManiaVisszatér a TrackManiaVisszatér a TrackMania

hozzászólások (3)

quervo
quervo 2020.03.02. 13:54
Pár hónapja néztem a Turbót, alig találtam élő szervert, pedig rettenetesen imádom a játékot. Remélem, feltámad a közösség az új részre.
szbszig
szbszig 2020.03.02. 16:42
Nem igazán szeretem a rebootokat, remake-eket és társaikat, de egy ilyen játék esetében azért megbocsátható a dolog szerintem. Ráadásul az eredeti TrackMania Nationsszel marha sokat játszottam úgy 2006 tájékán. Úgyhogy ezt most eléggé várom.
quervo
quervo 2021.03.09. 20:57
Tolja valaki? A kihalt szerverektől félve még nem vettem meg, de lassan talán lesz némi időm játszani, de csak akkor szállok be, ha van is közösség.
ajánlott olvasnivaló