Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gran Turismo Sport

Új autókkal és versenyekkel bővült a Gran Turismo Sport

Február végén befutott az 1.56-os frissítés.

2020.03.02. 18:50 | GeryG | kategória: Játék

A Poliphony Digital csapata menetrend szerint elkészült a Gran Turismo Sport februári frissítésével, amely hétvégén meg is érkezett. Az 1.56-os csomagban három új autó, hét új kezdő és profi szintű GT League pálya és egy hosszútávú versenysorozat is került a játékba.

A három új versenyautó az Aston Martin DBR9 GT1 2010, a Fiat 500 1.2 8V LaungeSS 2008 és a Nissan 180SX Type X 1996. Az új GT League pályák közül kettő-kettő a Beginner (FR Challenge), az Amateur (Group 3 Cup) és a Professional (Lamborghini Cup) ligákhoz érkezett, egy pedig az Endurance ligához (X2019 Competition Endurance Series). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Gran Turismo Sport
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gran Turismo Sport

hozzászólások (2)

Snapsz
Snapsz 2020.03.03. 10:38
Legalább az Aston új. Nem értem ezt az új trendet az autós játék készítőknél, hogy előző részekből kihagynak autókat, majd berakják az új részbe, mint új kontent. Bár a Playground Games a Horizon 4-be eléggé sok olyan autót rak, ami előző Forza címekben nem volt, de ők is szeretnek konvertálgatni autókat előző címekből. Vagy ott van az NFS Heat, jön a McLaren F1, 5 dollárért. :D Pont egy olyan autót tesznek fizetőssé, amivel kb. mindenki is játszott már 1996-97 óta minden autós játékban. Nem az autót degradálom, mert legenda, hanem azt a koncepciót, hogy egy már szétjátszott tartalmat tesznek fizetőssé ahelyett, hogy egy eddig még sehol nem szerepelt autót tennének azzá. 2020-ban egy McLaren F1 nem kimondottan a mai generáció autója, szerintem így még kevesebben fognak vele játszani, mint ha ingyenes lenne.
GeryG
GeryG 2020.03.03. 12:57
Van igazság abban, amit írsz, de sajnos meglepő nincs. Az NFS mögött és a Gran Turismo mögött is nagy kiadó áll, akik a profitmaximalizálás jegyében inkább bólintanak rá egy alacsony költségű bővítésre (lásd korábbi content újrázása) mint egy drágábbra.
Sajnos nem újdonság a dolog, és amíg EA-k, UBI-k és Acitivisionök uralják a piacot, nem is fog változni semmi...
ajánlott olvasnivaló