Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

112 Operator

Áprilisban jön a 112 Operator

Ismét belekóstolhatunk egy segélyhívó-diszpécser munkájába.

2020.03.12. 22:11 | GeryG | kategória: Játék

2017-ben jelent meg a 911 Operator, amelyben egy segélyhívó szolgálat diszpécserének bőrébe bújhattunk, hogy mindenféle vészhelyzeteket hárítsunk el. A Jutsu Games hamarosan elkészül a folytatással, amely nagyobb és összetettebb kihívások elé állítja majd a játékosokat.

A 112 Operator már megjelenési dátummal is rendelkezik, a premierre április 23-án kerül majd sor. A játékban természetesen most is ugyanaz lesz a feladatunk: felvenni a kétségbeesett lakosok bejelentéseit, majd a körülményeket mérlegelve a megfelelő egységeket a helyszínre küldeni. Mi rendelkezünk a rendőrség, a tűzoltóság és a mentők felett, viszont nem mindegy, hogy hová kit és milyen utasításokkal küldünk.

Nem minden bejelentés lesz valós, illetve lesznek olyanok is, amikor néhány jótanács is elegendő egy élet megmentéséhez. A problémákat viszont nem minden esetben az emberek okozzák, hiszen az időjárásra is oda kell figyelnünk, sőt, még természeti katasztrófákkal is szembe kell néznünk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Áprilisban jön a 112 Operator
Áprilisban jön a 112 OperatorÁprilisban jön a 112 OperatorÁprilisban jön a 112 OperatorÁprilisban jön a 112 OperatorÁprilisban jön a 112 OperatorÁprilisban jön a 112 Operator

hozzászólások (10)

Baracklekvár
Baracklekvár 2020.03.13. 23:11
Megerősítem, továbbra is egy eszköze lehet egy beavatkozónak.

Azért annyiban több a 112, mint a 911, hogy van körítés. Időjárás, némi beleélhető email értesítések, városnak vannak körzetei, s egyre több körzet szerezhető meg...

Az új patch óta sokat fejlődött a játék, új telefonbeszélgetés került bele, értelmesebb lett minden.
Lacko
Lacko 2020.03.14. 12:30
Kösz a megerősítést. Ez kicsit visszafejlődésnek tűnik. Az tök jó volt a 911-ben, hogy a rendőrmotorosnak nem adtam golyóálló mellényt, helyette kapott tabletet, amivel hamarabb megbirságolta a gyorshajtót. De a 4 személyes kocsiba, mindenki full testpáncél és gépkarabély.

Illetve a tűzoltóknak is adtam eü csomagot és amíg odaért a mentő, addig ők is el tudták látni a sebesülteket egy picit gyorsabban, mintha nem lett volna náluk.

Még nem tudom mit értesz körítésen, de az alapkampányban a 911-ben is volt története a városnak: az egyikben felrobbant egy gyár, ami utána csomó problémát okozott. A másikban földrengés lett, de annak is voltak előjelei már az előző napokon is.
Baracklekvár
Baracklekvár 2020.04.09. 11:55
Naponta kap frissítéseket a 112 már jó ideje. Már meg sem próbálom követni, hogy mit változtattak és bővítettek. Szóval, a korai állapothoz képest akár érdemben bővebb tartalom is kerekedhet a végére.
Lacko
Lacko 2020.04.25. 13:19
Szia Baracklekvár!

Na megvettem a 112-t és azért nincs már két slot a felszerelésnek, mert egyszerűsítették a mikrómenedzsment részt: tehát míg régen vehettem pisztolyt (vagy shotgunt) és mellé golyóálló mellényt (vagy tabletet), addig most van egy dolog: pisztoly (az csak egy pisztoly meg egy bilincs), a golyóállómellény az egy pisztoly, bilincs, mellény és gumibot.
Tehát tényleg csak egy dolgot lehet betenni, de az az egy simán több dolgot jelent.
Persze ezzel elveszítjük azt, hogy teljesen specializáljak egy rendőrmotorost arra, hogy ő sosem fog harcolni, csak büntetni. De nem olyan rossz.
Lacko
Lacko 2020.04.27. 07:47
Az elején nagyon örültem, hogy ennyi féle új hívás van, de aztán a kampány 20. műszak tájára elfogytak a hívások. Azért ez kicsit béna. Simán betehették volna a 911 hívásait is. Nem lett volna semmi baj vele, hogy újrahasználják és mégis több hívás lehetett volna.

A 911-hez képest sokkal sűrűbben jönnek az esetek (nem a hívások, azok ritkábban, de mivel olyan sűrűn jönnek az esetek, hogy kapkodsz, ezért annyira nem zavar, hogy nem jön hivás). Szerencse, hogy Normal fokozaton kezdtemn a kampányba, mert itt még meg lehet állítani az időt.
Azt nem értem, hogy minek a beosztott diszpécserek. Értem, hogyah nem lehet megállítani az időt, akkor segítség. Bár nem jöttem rá a lelki világukra: folyamatosan azon sírnak, hogy nem adok nekik elég egységet (we need more units), miközben ott van a kerületében egy mentő, egy rendőr és egy tűzoltó és egyetlen ügyet kéne megoldania. De máskor meg fogja és a város másik végéből átirányít egy kocsit magához... Ez nagyon idegesítő, mert arra a kocsira ott van szükség, ne hozza már el. Ha meg képes ilyesmire, hogy átnyúl más kerületbe, akkor miért sír, hogy more units? Hozzon egyet!

Van két bomb squadom, akik bombára specializálódtak, ezért tűzharcban azonnal végük. Na ezek az AI diszpécserek szó nélkül bevetik őket a maffia háborújában. Ez is nagyon idegesítő. Annyi tűzszerészem halt meg a beosztottjaim miatt, mint ahány rendőröm az én vezetésem alatt, amikor még sima járőröket küldtem bombát hatástalanítani.
ajánlott olvasnivaló