Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Comanche (2020)

Elindult az új Comanche korai hozzáférése

A két multi mód mellett egy egyszemélyes küldetés is van már a játékban.

2020.03.15. 10:58 | szerző: Dino | kategória: Játék

A THQ Nordic miután megszerezte a Comanche játékok jogait az egykori NovaLogictól, a Nukklear fejlesztőcsapatra bízta a fejlesztést. A munka mostanra érkezett olyan fázisba, hogy publikusan is bárki hozzáférhessen a játékhoz, igaz, egyelőre Early Access keretében.

A játékban jelenleg ötféle Comanche helikopter közül választhatunk. Gépünkhöz újdonságként választhatunk egyet a négyféle drón közül - ezeknek ráadásul minden feladat elvégzése során fontos szerepe is lesz. Mindegyik helikopter más fegyverekkel, képességekkel, erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik, így a csapatalapú játékban más és más szerepük van.

A korai hozzáférésű változatban kapunk mindenekelőtt egy oktatórészt, amelyben a helikopter, drónunk is fegyverzetünk kezelését sajátíthatjuk el. A multiplayer módban két négyfős csapat mérkőzhet meg, jelenleg kétféle játékmódban. A Black Boxban a lelőtt Comanche-k fekete dobozát kell begyűjtenünk drónunkkal - legyen szó akár ellenséges, akár saját gépek dobozáról. Az Infiltration módban egy bázist kell megtámadni vagy megvédeni. A támadók feladata egy EMP telepítése, míg a védőknek ezt megakadályozniuk, illetve hatástalanítaniuk kell.

Az egyszemélyes részben egyelőre egy küldetést kapunk, de a fejlesztők rendszeresen bővítik majd új missziókkal a játékot. Az első frissítés áprilisban érkezik majd, ebben egy második küldetés érkezik majd, és többek közt fejlesztik a grafikát is. Később aztán jönnek újabb drónok is, új drón- és helikopterskinekkel, fejlesztett HUD-dal, és természetesen a közösség visszajelzéseit is figyelembe veszik a játék bővítése során. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Elindult az új Comanche korai hozzáférése
Elindult az új Comanche korai hozzáféréseElindult az új Comanche korai hozzáféréseElindult az új Comanche korai hozzáféréseElindult az új Comanche korai hozzáféréseElindult az új Comanche korai hozzáféréseElindult az új Comanche korai hozzáférése
Comanche (2020)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Comanche (2020)

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2020.03.15. 11:11
Ahogy olvasom, csak a bétateszt visszajelzések miatt tesznek bele egyjátékos módot, ami azért szar, mert valószínűleg így csak egy botokból összetákolt katyvaszt fogunk kapni. Senki nem kért egy multi-only Comanche-ot. Kár, mert amúgy egész élvezhetőnek tűnik, 15 euórért elgondolkoztam a megvételén, de ha még élvezetes is lenne a multi, 2 héten belül kb. már senki nem fog vele játszani.
ajánlott olvasnivaló