Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tour de France 2020 / Pro Cycling Manager 2020

Bemutatkozott a Tour de France/Pro Cycling Manager 2020

Ahogy évek óta mindig, idén is PC-n a menedzsmenté, konzolon a tekerésé a főszerep.

2020.03.17. 14:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A NACON a minap bejelentette, hogy a Cyanide stúdiójában idén is elkészül a világ leghíresebb bringaversenyének videojáték-adaptációja, vagyis jön a Tour de France 2020. Ahogy már az elmúlt években megszokhattuk, egyszerre két sokban megegyező, de mégis különböző játék készül konzolokra és PC-re, utóbbira továbbra is Pro Cycling Manager 2020 címen kell majd keresni a játékot.

Konzolon most is elsősorban a pedál taposásáé lesz a főszerep, míg PC-n inkább a csapat menedzselése lesz a feladatunk. És, hogy idén milyen újdonságokkal próbálják meg feldobni a játékmenetet? Mostantól már a versenyzőink moráljára is oda kell figyelnünk, és tennünk kell érte, hogy az első méterektől az utolsó célegyenesig kiegyensúlyozottak maradjanak. Emellett teljesen új futamtervezőt kapunk, amelyben minden egyes szakaszt előre megtervezhetünk. És, hogy a kellő kihívás is meglegyen, a mesterséges intelligencia sokkal keményebb, rámenősebb és kitartóbb lesz.

Konzolon a Tour de France mind a 21 hivatalos helyszínén, azokon belül pedig összesen 650 szakaszon kell végigtekernünk. Ebben már szerepel a Liège-Bastogne-Liège (The Old Lady) szakasz is mind a 266 km-nyi meredek emelkedőjével. Hogy esélyünk legyen a sárga trikóra, végig oda kell figyelnünk az egyes szakaszok sajátosságaira, a saját állóképességünkre és általában a taktikánkra. Ebben megújult kezelőfelület segít majd minket. A fejlesztők hamarosan további részleteket is elárulnak majd a még fel nem fedett újdonságokról.

A Tour de France 2020 és a Pro Cycling Manager 2020 is június 4-én fog megjelenni, előbbi PlayStation 4-re és Xbox One-ra, utóbbi pedig PC-re. ■

előző
következő
Bemutatkozott a Tour de France/Pro Cycling Manager 2020
Bemutatkozott a Tour de France/Pro Cycling Manager 2020Bemutatkozott a Tour de France/Pro Cycling Manager 2020Bemutatkozott a Tour de France/Pro Cycling Manager 2020Bemutatkozott a Tour de France/Pro Cycling Manager 2020Bemutatkozott a Tour de France/Pro Cycling Manager 2020Bemutatkozott a Tour de France/Pro Cycling Manager 2020

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló