Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Saints Row: The Third Remastered

Hamarosan érkezik a Saints Row: The Third Remastered

Felújított verziót kap a 2011-es nyílt világú akciójáték.

2020.04.07. 11:18 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Volition 2006-ban indította el külsőnézetes, nyílt világú akciójáték-szériáját, a Saints Row-t, amelynek ezidáig négy számozott epizódja került boltokba. A legutóbbi a 2013-as Saints Row IV volt, két évre rá pedig kaptunk mellé egy önálló kiegészítőt is, Gat out of Hell alcímmel.

Ezt hosszabb csend követte, majd tavaly nyáron hallhattuk ismét a széria címét, amikor a fejlesztőcsapatot is birtokló Koch Media/Deep Silver cégcsoportot bekebelezte a THQ Nordic. Ekkor keltek szárnyra olyan hírek, hogy a Volition egy újabb részen is dolgozik. A mostani bejelentés azonban nem egy friss epizódról szól – ha minden igaz, annak bejelentése is megtörténik még idén –, helyette egy korábbi játékot újítanak fel, méghozzá a harmadik részt.

A Saints Row: The Third Remastered a 2011-es epizód felújítása, és az alapjátékon kívül tartalmazza az összes megjelent DLC-t is. Az alapok tehát megmaradnak, a grafikát természetesen felhúzzák a maihoz közeli színvonalra (például megnövelt poligonszámú modellekkel, valamint HDR-rel), a hangok és a zenei felhozatal pedig megmarad a régi.

A Saints Row: The Third Remastered május 22-én kerül a boltokba, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló