25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Holnap mutatkozik be az Assassin’s Creed Valhalla

A holnapi bemutatkozó előzetest ma egy több órás élő közvetítés előzte meg, amelyben az első képet készítették el.

Írta: GeryG

A Ubisoft tavaly nem jelentkezett új Assassin’s Creed epizóddal, így idén már mindenki biztosra vehette, hogy jönni fog a széria sokadik része. A franchise alaposan megfáradt, ezért nagyon jól jött neki, hogy 2016-ban kis pihenőre küldték, majd 2017-ben az Assassin’s Creed Origins egészen új alapokra helyezte a játékmenetet. Ezt az immár sokkal inkább szerepjátékos vonalat követte 2018-ban az Assassin’s Creed Odyssey, ám tavaly nem jött folytatás.

Az elmúlt időszakban több pletyka is felröppent, amely szerint a széria soron következő része a vikingek aranykorát dolgozza majd fel. Nos, ez a bejelentés ma egészen rendhagyó formában történt meg. A francia kiadó ugyanis felkérte a BossLogic művésznévre hallgató grafikust, hogy élő közvetítésben készítse el az új Assassin’s Creed epizód első képét. Erre a közvetítésre ma délután került sor, de meglehetősen hosszúra nyúlt a munka, így gyakorlatilag estébe fordult. De így már lényegében hivatalossá vált: jön az Assassin’s Creed Valhalla, vagyis valóban a viking mitológia adja az új játék történetét.

Az első részleteket és az első előzetest holnap délután fogják felfedni a készítők, addig lényegében semmit sem tudni az új játékról.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Assassin's Creed Valhalla

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2020. november 10. PC, Stadia, PS4, X1, XSX
2020. november 19. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!