Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V

A Grand Theft Auto V-öt adja ingyen az Epic Games Store!

Nagyon úgy néz ki, hogy a széria legsikeresebb darabját kapjuk meg ajándékba délután. FRISSÍTÉS: Valóban így lett. :-)

2020.05.14. 14:44 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Epic Games múlt csütörtökön nem fedte fel előre, hogy mi lesz a ma délután 5 órától egy hétig ingyenesen beszerezhető játék az Epic Games Store-ban, azonban egy véletlenül (?) idő előtt kikerült Twitter-hirdetésből (amely az Epic hivatalos csatornájának nevében futott) kiderült, hogy mit rejt a hatalmas fogaskerekekkel lezárt széf: a Grand Theft Auto V-öt, a Rockstar szériájának legjobban sikerült darabját (Metacriticen minden platformra 96-97%-on áll). A hirdetést persze gyorsan eltávolították, de egy felhasználó azért megmentette:

A Grand Theft Auto V öt évvel ezelőtt jelent meg PC-re – másfél évvel a PS3/X360 változat után –, multiplayer része, a GTA Online pedig mind a mai napig igen népszerű. GeryG kollégánk így írt róla 2015-ben: „A Grand Theft Auto V PC-s verzióját sokan a játék tényleges kiteljesedésének nevezik – joggal. Már másfél éve, az előző konzolgeneráción is leesett az állunk attól, amit akkor első ízben átéltünk, ám a fejlesztők az az óta eltelt időt nagyon hasznosan töltötték. Az aktuális konzolokon is nagyot fejlődött a játék, de még erre is sikerült rátenniük egy újabb lapáttal a PC-s átirat esetében.”

Cikkajánló
Grand Theft Auto V (PC)
Másfél évet kellett várni rá. Megérte?
» Olvasd el!

FRISSÍTÉS: Valóban a GTA V lett az új ingyenjáték, de a site a nagy érdeklődésnek köszönhetően össze is omlott. Viszont május 21-én 17:00-ig él az akció, úgyhogy csak lesz alkalma mindenkinek hozzácsapnia a fiókjához. Az ajándék ráadásul a Premium Edition verzió, amely különböző játékbeli extrákat, és a GTA Online-ban felhasználható 1 millió dollárt is ad (ez utóbbi csak az új játékosoknak jár, és 7-10 nappal az első belépést követően érkezik meg játékbeli fiókjukhoz).
A korábbi ingyenjátékokhoz képest pedig annyi változás van, hogy ezúttal elvárja az Epic Games Store, hogy beállítsuk a kétlépcsős azonosítást fiókunkhoz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló