Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel's Iron Man VR

Új dátumot kapott a Marvel’s Iron Man VR

A tavaszról elhalasztott VR-játékra nem kell már sokat várnunk.

2020.05.18. 14:11 | GeryG | kategória: Játék

A Sony még januárban a nagy halasztások idején csúsztatta el a kizárólag PlayStation 4-re, azon belül is PlayStation VR-ra készülő Marvel’s Iron Man VR premierjét. Azokban a hetekben ez a hír szinte elsikkadt az olyan címek között, mint A The Last of Us: Part II, a Cyberpunk 2077 vagy a Marvel’s Avengers. Ezek mindegyike kapott már új premierdátumot, és most már végre az Marvel’s Iron Man VR is.

Ráadásul nem is kell rá olyan sokat várni, mint a Cyberpunk 2077-re vagy a Marvel’s Avengersre, amelyek csak ősszel fognak megjelenni. A Marvel’s Iron Man VR ugyanis már a nyáron, vagyis néhány héten belül megérkezik a boltok polcaira. A történetben természetesen Tony Stark bőrébe bújhatunk, aki lassan már a Vasemberes buliból is készül nyugdíjba vonulni. Csakhogy ekkor felbukkan a titokzatos Szellem, aki profi hackerként sorra támadja meg a Stark Industries létesítményeit világszerte. A célja az, hogy káoszba döntse Stark megavállalatát, ehhez pedig a régen épp általa tervezett fegyvereket veti be.

Hogy mindebből Vasember miként mászik majd ki, azt július 3-án tudhatjuk meg, ekkor jelenik meg a Marvel’s Iron Man VR. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Marvel's Iron Man VR
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel's Iron Man VR

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló