Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PGA TOUR 2K21

Dátumot kapott a PGA Tour 2K21

Augusztusban lendíthetjük meg a virtuális golfütőket.

2020.05.20. 13:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy a 2K Sport már dolgozik a PGA Tour 2K21-en, mostanra pedig már azt is tudni, hogy mikor jelenik meg a játék. Az eredetileg a kanadai HB Studios The Golf Club szériájának új epizódjaként indult projekt idén nyáron landolhat a boltok polcain.

A 2K ügyesen vette észre, hogy az EA Sport által immár fél évtizede elhanyagolt sportág még mindig milliós rajongótáborral rendelkezik a videojátékosok körében is. Így előbb felkarolta a fent említett The Golf Club szériát, majd ezt most átfaragja egy hivatalosan licencelt golfszimulátorrá, ez lesz tehát a PGA Tour 2K21.

A borítón Justin Thomas szerepel majd, a játékban pedig a legmodernebb technológiákkal feltérképezett és lemodellezett módon látogathatunk el 15 licencelt PGA Tour golf pályára. Thomas mellett tizenegy másik profi golfjátékos is szerepel majd a játék karrier módjában, de a MyPlayer módban természetesen a saját karakterünket is meg tudjuk alkotni.

Minderre augusztus 21-ig kell majd várnunk, a PGA Tour 2K21 ugyanis ekkor érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a Nintendo Switch változat a tervek szerint szeptember 25-én jelenik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

PGA TOUR 2K21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
PGA TOUR 2K21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló