Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Civilization VI

Megérkezett a Sid Meier’s Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack

A New Frontier Pass első csomagja mától érhető el, a következő nyár közepén várható.

2020.05.21. 14:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy a 2K és a Firaxis nemrégiben előre jelezte, ma megérkezett a Sid Meier’s Civilization VI legújabb kiegészítője. A New Frontier Pass összesen hat DLC-t foglal majd magába, amelyek nagyjából kéthavonta érkeznek majd meg, így 2021 márciusáig garantáltan számíthatunk új tartalmakra.

A ma megjelent Maya & Gran Colombia Pack két új népet és azok vezetőit adja a játékhoz. Lady Six Sky és Simón Bolivar népeiről már nálunk is olvashattatok bővebben. Emellett viszont a DLC-vel egy új játékmód, az Apocalypse is megérkezett.

Ennek aktiválásához szükség van a Gathering Storm kiegészítőre is. Ha az megvan, akkor felkészülhetünk, hogy új természeti katasztrófák sújtsák a világunkat. Erdőtüzek vagy épp meteorbecsapódások teszik nehézzé a birodalom lakóinak életét, de akár a napkitörések is komoly károkat okozhatnak. Emellett már ismert természeti katasztrófák sokkal nagyobb pusztítást is okozhatnak. Egy új katonai egység is érkezik: a Soothsayer képes bárhol, bármikor természeti katasztrófákat előidézni. Általa barátságos egységeket akár fel is áldozhatunk a vulkánoknak (legyen ennek bármi is a haszna). Ebben a játékmódban a klímaváltozás nyomán a világ idővel apokaliptikus állapotba lép.

Új erőforrások is megjelennek, mint a méz és a kukorica, de új természeti csodákat is felfedezhetünk, mint a Bermuda-háromszög, a Paititi vagy a Fiatalság Forrása. És néhány új városállamba is belefuthatunk: Caguana (kulturális), Szingapúr (ipari), Lahor (katonai), Vatikánváros (vallási), Taruga (tudományos) és Hunza (kereskedelmi).

A New Frontier Pass következő DLC-je valamikor júliusban várható, abban újabb nép, Etiópia kerül a játékba saját vezetőjével és egy új játékmóddal, a Secret Societyvel. ■

előző
következő
Megérkezett a Sid Meier’s Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack
Megérkezett a Sid Meier’s Civilization VI - Maya & Gran Colombia PackMegérkezett a Sid Meier’s Civilization VI - Maya & Gran Colombia PackMegérkezett a Sid Meier’s Civilization VI - Maya & Gran Colombia PackMegérkezett a Sid Meier’s Civilization VI - Maya & Gran Colombia PackMegérkezett a Sid Meier’s Civilization VI - Maya & Gran Colombia PackMegérkezett a Sid Meier’s Civilization VI - Maya & Gran Colombia PackMegérkezett a Sid Meier’s Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack
Sid Meier's Civilization VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sid Meier's Civilization VI

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló