Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PGA TOUR 2K21

4K-s játékmenet-video a PGA Tour 2K21-ről

Négy lyukat láthatunk a TPC Scottsdale pályáról.

2020.06.18. 07:47 | Dino | kategória: Játék

A golfjátékok műfaja közel egyidős az otthoni személyi számítógépek megjelenésével. Nekem legalábbis azonnal a Leaderboard Golf az, ami eszembe jut róla, amellyel anno igen sokat játszottam Commodore 64-en a '80-as évek második felében. Konkrétan még az is megmaradt az emlékeim között, hogy apukám munkahelyén egy eldugott kis kamraszerű helyiségben tartották a C64-et, és ott is játszottam ezzel a programmal (azt mondjuk nem tudom, hogy egy fogorvosi rendelőben mire használták amúgy a gépet - bár az is lehet, hogy csak az egyik ottani dolgozó vitte be otthonról egy kis kikapcsolódásnak).

A golfjátékok azóta - minden máshoz hasonlóan - hatalmas fejlődésen mentek keresztül, és az akkori, hatalmas pixelekkel operáló grafika helyett ma már szinte teljesen életszerű látványt kapunk. A legújabb ilyen játék pedig a PGA Tour 2K21, a leánykori nevén The Golf Club megismert sorozat legújabb epizódja lesz, amelyből most egy 4K-ban is nézhető gameplay trailer érkezett. A videóban a TPC Scottsdale pálya négy lyukát láthatjuk.

A PGA Tour 2K21-ben természetesen karrier mód is lesz, amelyhez szintén kaptunk előzetest. Ezt a játékbeli meccsekhez hasonlóan Luke Elvy és Rich Beem kommentálja.

A PGA Tour 2K21 augusztus 21-én fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Stadiára. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

PGA TOUR 2K21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
PGA TOUR 2K21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló