Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 21

Októberben jön a FIFA 21

Később természetesen az új konzolokra is meg fog jelenni.

2020.06.19. 11:35 | GeryG | kategória: Játék

Az EA tegnap este tartotta meg az EA Play Live-ot, amely az elmúlt években megszokottaktól eltérően nem egy élő show volt, hanem egy kizárólag online követhető közvetítés. A tartalom és a téma viszont változatlan maradt, egy sor újdonságot leplezett le a kiadó.

Ezek közül az egyik legtöbbek által követett franchise új része természetesen a FIFA 21, amely menetrend szerint ősszel fog megjelenni. Az aktuálisan elérhető platformokra, vagyis PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre október 9-én érkezik meg, de természetesen már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is el fog készülni.

Utóbbi kettőre egyelőre még nincs pontos premierdátum, azt viszont elárulták a készítők, hogy aki korábban megveszi a játékot PS4-re vagy X1-re, az később ingyen megkapja mellé a PS5 vagy XSX változatot is. Az új konzolgeneráción villámgyors töltési időt, tovább finomított animációkat labdával és anélkül, illetve továbbfejlesztett fény-árnyék effekteket és más grafikai fejlesztéseket ígérnek.

Aki rendelkezik EA Access vagy Origin Access előfizetéssel, az már október 1-től kipróbálhatja a játékot (a prémium tagok már a teljes játékot), míg mindenki másnak október 9-ig kell várnia a premierre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

FIFA 21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló