Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

It Takes Two

It Takes Two – az A Way Out fejlesztőinek új játéka

Új szintre emelnék a kooperatív játékélményt, ezúttal egy válófélben lévő házaspárt irányítva, de…

2020.06.19. 12:35 | GeryG | kategória: Játék

A Hazelight Studios legutóbb megmutatta, milyen remek is lehet egy jól és tényleg az első perctől kezdve kizárólag a kooperatív élményre kihegyezett kalandjáték. Ez volt az A Way Out, amelyben két rabbal kellett megszerveznünk a szökésünket, majd egy bosszúhadjáratot azok ellen, akik rács mögé juttattak minket.

A stúdió egy ideje már új játékán dolgozik, amely a tegnap esti EA Play Live-on mutatta meg magát először. A játék az It Takes Two címet viseli, és a fejlesztők ígérete szerint új szintre emeli majd a kooperatív játékélményt. A történet ezúttal egy válófélben lévő házaspárról – Codyról és Mayről – szól, akik valahogyan belekerülnek két baba testébe, akiket még a kislányuk, Rose mintázott róluk. A feladatuk pedig nem is lehetne más, mint valahogy visszajutni az emberi testükbe.

A játék első előzetesében a rendező Josef Fares a maga szabadszájú stílusában meséli el, mire is számíthatunk. Ő készítette a stúdió előző két játékát is, ezek alapján pedig most sem kell attól tartanunk, hogy unalmas kalandoknak nézünk elébe.

Az It Take Two valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra (de valószínűleg a következő konzolgeneráció sem fog kimaradni). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló