Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Készül a Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Idén ősszel érkezik a mesterlövész franchise ötödik epizódja.

2020.06.26. 18:34 | GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt években lassan a CI Games legsikeresebb sorozatává nőtte ki magát a kezdetben kissé összecsapott, majd apránként saját hibáit vagy kinövő, vagy megszokó Sniper: Ghost Warrior. A 2010-ben indult franchise eddig négy epizódot ért meg, amelyek vegyes fogadtatásban részesültek. Voltak bennük remek ötletek, de gyakran hagytak kívánnivalót maguk után is az egyes epizódok.

Talán idén ősszel fordul a kocka, és a most bejelentett Sniper Ghost Warrior Contracts 2 új szintre emeli a modernkori mesterlövészkedésről szóló játékot. Egyelőre azonban a fejlesztés puszta tényén kívül alig tudni valamit a projektről. A címből természetesen kitalálható, hogy a tavaly novemberben megjelent Sniper Ghost Warrior Contracts egyenes folytatásáról van szó, amely így örökli annak játékmenetét is.

Egyelőre nagyjából ennyit árultak el a készítők, akik azt ígérik, a bővebb részleteket a következő hónapokban fogják felfedni. Ekkor azt is megtudhatjuk majd, hogy pontosan mikor és mely platformokra készül el az új epizód. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Sniper Ghost Warrior Contracts 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper Ghost Warrior Contracts 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló