Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Animesorozat is készül a Cyberpunk 2077-hez kapcsolódva

2022-ben jön a Studio Trigger japán animációs cég tízrészes szériája.

2020.07.01. 11:50 | szerző: Dino | kategória: Játék

Idén év végére talán végre tényleg megérkezik a Cyberpunk 2077, akinek pedig tetszik a játék világa, pár évvel később egy animációs sorozatban is megismerhet egy cyberpunk történetet.

A Cyberpunk: Edgerunners széria a CD Projekt RED, a Studio Trigger és a Netflix koprodukciójában készül, és egy teljesen önálló történetet mesél majd el 10 epizódban. Főhőse egy utcagyerek, aki edgerunnerként - törvényen kívüli zsoldosként - próbál túlélni a jövő városában, a modern technológiák és testmódosítások világában.

Az animációs sorozatot Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) fogja rendezni Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Promare) rendezőasszisztenssel, Hiromi Wakabayashi (Kill la Kill) kreatívigazgatóval, Yoh Yoshinari (Little Witch Academia, BNA: Brand New Animal) és Yuto Kaneko (Little Witch Academia) karaktertervezőkkel, Yoshiki Usa (SSSS.GRIDMAN, Promare) és Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) forgatókönyvét adaptálva. A zenéket Akira Yamaoka (Silent Hill sorozat) fogja szerezni.

A Cyberpunk: Edgerunners várhatóan valamikor 2022 folyamán kerül bemutatásra a Netflixen. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló