Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Blightbound

Oldalnézetes online dungeon crawler lesz a Blightbound

Három hős ereszkedik alá a titokzatos katakombákba, hogy a birodalmat elborító köd eredetére bukkanjon.

2020.07.13. 15:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hónap végén új dungeon crawler játéknak örülhetünk, érkezik ugyanis a Ronimo Games új alkotása, a Blightbound. A Devolver Digital gondozásában érkező játékban barátaink oldalán három hőst irányítva ereszkedhetünk alá egy hegy gyomrába vájt katakombarendszerbe. A küldetésünk, hogy felkutassuk és elpusztítsuk a birodalmat elárasztó ködöt. Ez a köd ugyanis minden élőlényt gonosszá változtat.

A Blightbound tehát egy multiplayer dungeon crawler lesz, amelyben oldalnézetben irányíthatjuk választott hőseinket: a harcost, az orvgyilkost és a mágust. Természetesen mindegyikük más harcmodort képvisel és a csatatéren is más szerepet töltenek be a csapaton belül. Velük vívhatjuk meg a harcot a hatalmas szörnyek ellen, vagy oldhatjuk meg a furfangos fejtörőket.

A Blightbound – először csak early accessben – július 29-től lesz elérhető a Steamen. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Oldalnézetes online dungeon crawler lesz a Blightbound
Oldalnézetes online dungeon crawler lesz a BlightboundOldalnézetes online dungeon crawler lesz a BlightboundOldalnézetes online dungeon crawler lesz a BlightboundOldalnézetes online dungeon crawler lesz a BlightboundOldalnézetes online dungeon crawler lesz a BlightboundOldalnézetes online dungeon crawler lesz a BlightboundOldalnézetes online dungeon crawler lesz a BlightboundOldalnézetes online dungeon crawler lesz a BlightboundOldalnézetes online dungeon crawler lesz a BlightboundOldalnézetes online dungeon crawler lesz a Blightbound

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló