Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overcooked! All You Can Eat

Egyben jön az új konzolgenerációra a két Overcooked! epizód

Az All You Can Eat kiadás ráadásul az összes eddigi kiegészítőt is tartalmazza majd.

2020.07.21. 22:57 | Dino | kategória: Játék

A kanapékooperatív játékok talán eddigi egyik legjobbjának nevezhetjük az Overcooked! szériát, amely sokakat ültet újra meg újra a képernyő elé - köszönhetően a folyamatos bővítéseknek is, mint például a legutóbbi ingyenes Sun’s Out Buns Out.

A Ghost Town Games és kiadójuk, a Team17 pedig úgy gondolta, hogy az érkező új konzolgeneráció tulajdonosai se maradhatnak ki a jóból, így számukra készül az igen találó nevű Overcooked! All You Can Eat. A PlayStation 5-re és Xbox Series X-re valamikor az év végén megjelenő csomag tartalmazni fogja mindkét játékot, valamint a hozzájuk készült összes kiegészítőt, így több mint 200 pályán főzőcskézhetünk majd mókás kis szakácsainkkal.

De nem maradunk újdonságok nélkül is: kapunk 7 vadonatúj - az All You Can Eat kiadásra exkluzív - pályát, 3 új szakácsot, mindezt pedig 60 fps-sel élvezhetjük, akár 4K-s felbontásban, igen rövid töltési idők mellett.

Az első Overcooked! tartalmait átdolgozták a második rész engine-jére, egyúttal azok immáron online is játszhatóak lesznek. Mindemellett pedig cross-platform multiplayer mód is bekerül a játékba.

Cikkajánló
Overcooked! 2
Vigyázz, kész... Süss, főzz!
» Olvasd el!

A kezdő szakácsok megsegítésére új könnyítési lehetőségek készülnek: megnövelhetik a körök idejét, lassíthatják a receptek eltűnését vagy akár át is ugorhatják az egész pályát.

Az Overcooked! All You Can Eat pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert (ami talán nem véletlen, hiszen az új konzolok boltokba kerülésének időpontját se tudni), de a közlemény alapján valamikor még az év végéig elérhetővé válik, digitális és fizikai formában egyaránt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Overcooked! All You Can Eat
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overcooked! All You Can Eat

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló