Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Medium

PC-re és Xbox Series X-re jön a The Medium

Az Observer fejlesztőinek új játékában két világban kalandozhatunk majd párhuzamosan.

2020.07.24. 16:52 | GeryG | kategória: Játék

A Bloober Team már többször bizonyította, hogy nagyon értenek a horror kalandjátékokhoz. Eddig olyan alkotások kerültek ki a kezeik közül, mint a Layers of Fear, az Observer vagy a Blair Witch. Most újabb izgalmas horror kalandra invitálják a játékosokat: jön a The Medium.

A sztori Marianne-ről szól, aki médium lévén annyira nincs meglepődve rajta, hogy különös látomások kísértik. E látomások végül egy elhagyatott krakkói szállodához vezetik őt, ahol korábban szörnyű tragédia történt. Marianne különleges képessége, hogy kapcsolatba tud lépni a túlvilággal és annak lakóival, így fényt deríthet a múlt rejtélyeire is.

A fejlesztők ígérete szerint a The Medium nem is egy, de mindjárt két hátborzongató világot tár majd elénk. Mivel ezeket mindig párhuzamosan, egyszerre fogja lerenderelni, mindenféle töltőképernyők és hasonló hátráltató tényezők nélkül ugrálhatunk majd a két világ között. Hol az egyikben haladunk előre, hol a másikban, néha pedig egyszerre. Ráadásul az irányítás és a lehetőségeink is teljesen különbözni fognak a két világban, hogy még izgalmasabb legyen az egész. A túlvilágon például képesek leszünk kilépni a testünkből.

A The Medium a tervek szerint valamikor az év vége felé jelenhet meg, a fejlesztés PC-re és Xbox Series X-re folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
PC-re és Xbox Series X-re jön a The Medium
PC-re és Xbox Series X-re jön a The MediumPC-re és Xbox Series X-re jön a The MediumPC-re és Xbox Series X-re jön a The MediumPC-re és Xbox Series X-re jön a The MediumPC-re és Xbox Series X-re jön a The MediumPC-re és Xbox Series X-re jön a The MediumPC-re és Xbox Series X-re jön a The MediumPC-re és Xbox Series X-re jön a The Medium
The Medium
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Medium

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló