Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

AVICII Invector Encore Edition

Demo érkezett a hamarosan megjelenő AVICII Invector Encore Editionhöz

Egyelőre azonban csak a Nintendo Switch tulajok próbálhatják ki a játékot.

2020.08.17. 23:07 | Pixelhexer89 | kategória: Játék

2018-ban lett öngyilkos minden idők egyik legismertebb DJ-je és elektronikus zenei producere, Tim Bergling, vagy ahogy mindenki ismerte, Avicii. A Tim Bergling Alapítvány, a Hello There Games és a Wired Productions kooperációjában kora ősszel végre megjelenhet az a játék, amelynek elkészítéséről a világhírű zenész is álmodott, és amely méltó emléket állít életművének.

Az AVICII Invector Encore Edition kizárólag Nintendo Switchre elérhető demóverziójában maximum 4 játékos teheti próbára tudását helyi co-op módban, egy klasszikus ritmusjáték formájában, amelyről az alábbi trailer megtekintésével ti is meggyőződhettek.

Az AVICII Invector Encore Edition a játékban alapból található zenei listát további 10 dallal egészíti ki Switchen és PlayStation 4-en, míg a többi platform játékosai két külön DLC formájában vásárolhatják meg az új zeneszámokat. A jogdíjakból a Tim Bergling Alapítvány – amelyet a DJ halála után hoztak létre szülei – az öngyilkosság megelőzésével kapcsolatos mentálhigiénés programokat támogat majd.

Az AVICII Invector kibővített Encore Edition változata a zenész születésnapján, 2020. szeptember 8-án jelenik meg, Nintendo Switchre és PlayStation 4-re. A normál verzió PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra már tavaly év vége óta elérhető. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

AVICII Invector Encore Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
AVICII Invector Encore Edition

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló