Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia: Definitive Edition

Milyen lesz a Mafia: Definitive Edition megújult világa?

Erre a kérdésre keresi a választ a most indult trailer-sorozatban.

2020.09.04. 17:38 | GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány hét, és megjelenik a Mafia: Definitive Edition. Ekkor minden rajongó számára kiderül, hogy az első ránézésre csilli-villi külső alatt legalább nyomokban megtalálható-e az a hangulat, ami annak idején, közel két évtizeddel ezelőtt legendássá tette az eredeti játékot.

A fejlesztők mindenesetre igyekeznek minket már előre meggyőzni, hogy bizony ez is egy nagyszerű játék lesz. Egyelőre azért a rajongók az eddig látottak alapján felemás érzésekkel küzdenek. Hiszen míg a grafika a képeken és videókon tényleg meseszépnek tűnik, addig a karakterek közül többet fel sem lehet ismerni, illetve a fejlesztő Hangar 13 eddig csak a közepes Mafia III-mal és a még ezt a szintet is csak alulról súroló Mafia II: Definitive Editionnel jelentkezett.

Talán a most indult trailer-sorozat egy picit jobban meggyőzi az egyelőre kétkedő rajongókat. Az első videóban mindjárt a játék világát ismerhetjük meg közelebbről. Majd ezt követi szeptember 10-én a második trailer a harcrendszerről és a lövöldözésekről. A harmadik felvonásra szeptember 17-ig kell várni, ebben már a küldetésekre fognak fókuszálni. Végül az utolsó, negyedik video a zenék felvételének kulisszái mögé vezet majd be szeptember 23-án.

A Mafia: Definitive Edition végül két nappal ezt követően, szeptember 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Mafia: Definitive Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia: Definitive Edition

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló