Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Riders Republic

Biciklizz, síelj vagy repülj a haverokkal a Riders Republicban!

Gyakorlatilag egy kibővített Steep készül a Ubisoft Annecy stúdióban.

2020.09.11. 09:30 | Dino | kategória: Játék

A Steep után egy újabb kültéri sporttal foglalkozó játékon dolgozik a Ubisoft Annecy csapat. A Riders Republicban ugyanis ismét a hegyek várnak ránk, azonban ezúttal síléceken, snowboardon és wingsuiton kívül már kerékpárral is nekivághatunk a lejtőknek.

Az új játékban azonban még kiemeltebb szerepet kap a nyílt világ és a masszívan multiplayer játékmenet - a bemutató trailert is arra hegyezték ki, hogy hatalmas csoportokban, akár ötvennél is többen csúszhatunk/gurulhatunk lefelé a hegyoldalban, vagy szállhatunk felette.

A közösségi élményt támogatják a játékmódok is. Például PvP eseményekben mutathatjuk meg, hogy mi vagyunk a legjobbak, vagy simán versenyezve, vagy minél jobb mutatványokat abszolválva, Team PvP módban pedig két hatfős csapat szállhat szembe. Kapunk rangsorolt PvP módot is, és online bajnokságok is lesznek majd. A tömegrajtos eseményeknél pedig egyszerre indulhat el a starthelyről akár ötven játékos is.

A Steeppel ellentétben ezúttal természetesen nem csak havas táj vár ránk. A helyszínek között pedig számos amerikai nemzeti parkot is találunk, mint például a Bryce Canyon, a Yosemite Valley, a Sequoia Park, a Zion, a Canyonlands, a Mammoth Mountain vagy a Grand Teton.

Karakterünk fejlődik is a játék során, és ahogy haladunk előre, úgy érhetünk el újabb új ruhákat, felszereléseket, vagy csinosíthatjuk névjegyünket. Szponzornak pedig számos ismert márkát oldhatunk fel a játékban.

A Riders Republic 2020. február 25-én jelenik meg, PC-re (a Ubisoft Store-ban és EGS-en), Stadiára, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X-re. A játék elérhető lesz Uplay+ előfizetéssel is, aki pedig Xbox One-ra vagy PlayStation 4-re vásárolja meg, az felár nélkül megkapja mellé a következő generációs változatot is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Riders Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Riders Republic

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló