Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Die by the Blade

Ezekért lesz érdemes támogatni a Die by the Blade Kickstarter-kampányát

A készítők a holnapi rajt előtt felfedték a támogatóknak szánt exkluzív díjakat.

2020.10.12. 15:31 | GeryG | kategória: Játék

Míg néhány évvel ezelőtt még boldog-boldogtalan a Kickstarteren kérte a rajongók anyagi támogatását egy-egy új játékhoz, addig manapság már kevesebb hír érkezik ilyen projektekről. Persze ez nem jelenti azt, hogy kevesebb is van belőlük, inkább azt, hogy kevesebb kerül reflektorfénybe.

Az ősz egyik legérdekesebb Kickstarter-projektje kétségtelenül a Triple Hill Interactive és a Grindstone új játéka, a Die by the Blade lehet, amelynek gyűjtése holnap rajtol el. A készítők ebből az alkalomból összeszedték, hogy milyen exkluzív kincseket lehet majd megkaparintani azoknak, akik kellő mélyre nyúlnak a zsebükbe, hogy támogassák a projektet.

Mindössze tíz darab készül az életnagyságú Oni szamurájmaszkból, amelyek valódi bőrből készülnek. Az Oni természetfeletti szörnyek egy kasztját jelöli, amelyek általában hatalmasak, erősek és ijesztőek. Az ajándék mellé a játékon belül is exkluzív felszerelés jár.

3D-nyomtatással készülnek a Bushido-gyűrűk, ezekből viszont mindössze hármat osztanak szét a támogatók között. Ehhez is járnak a játékon belüli exkluzív tartalmak, illetve egy szintén 3D-nyomtatással készült figura is. Ezekről bővebben itt olvashattok. Végül, de nem utolsósorban három egyedi készítésű japán kés is gazdára talál majd. Ezeket a Japánban tanult késkészítőmester, Pavel Bolf készíti kifejezetten a játék mintájára. Jár melléjük egy exkluzív stúdiólátogatás is.

A Die by the Blade Kickstarter-kampánya tehát holnap rajtol, de a fenti ajándékokért bizonyosan komoly összegekkel kell majd támogatni a projektet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Die by the Blade
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Die by the Blade

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló