Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

For Honor

Generációt vált a For Honor

A Ubisoft középkori akciójátéka PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is megjelenik.

2020.10.13. 23:07 | GeryG | kategória: Játék

Mondhatjuk, hogy a For Honor nem volt épp a legélesebb kés a Ubisoft boszorkánykonyhájának kredencfiókjában. Pedig aztán a francia kiadó egyébként sem híres arról, hogy agyonélezné a pengéit… De talán a jövőben.

Mindenesetre a Ubisoft nem fordított hátat a játéknak, becsületükre legyen mondva, hogy a rengeteg negatív kritika ellenére is évek óta támogatják, bővítik és fejlesztik azt. És e munkát nem is hagyják még abba egy ideig, ugyanis kiderült, hogy a For Honor PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni.

A két új konzol nyitócímeként érkezik majd a játék, amely ekkor még pontosan ugyanazt az élményt kínálja majd, mint teszi most PlayStation 4 Prón és Xbox One X-en. Vagyis kapunk ugyanis 4K-s felbontást (kivéve az Xbox Series X-en, ott marad a 1080p), de csak 30 fps-sel.

Igen, ez elsőre furán hangzik, tekintve, hogy az új konzolok elvileg jóval erősebbek az aktuális elődeiknél. De a jelek szerint a fejlesztők egyszerűen nem fognak elkészülni a munkával a tervezett premierre. Ez pedig azt jelenti, hogy inkább kiadják a konzolokkal egyszerre a játékot, majd decemberben a negyedik év harmadik szezonját indító frissítéssel teszik majd elérhetővé a 4K/60fps teljesítményt.

Természetesen a mostani mentéseink, elért eredményeink, statisztikáink és megszerzett cuccaink mind átvihetők az új konzolokra is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

For Honor
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
For Honor

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló