Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Darkest Dungeon II

Jövőre rajtolhat el a Darkest Dungeon II korai változata

A játékot lassan két éve jelentették be, de máig alig tudtunk meg róla valamit.

2020.10.26. 18:31 | GeryG | kategória: Játék

Az egyik legjobb lovecrafti hangulatot árasztó túlélő-szerepjáték volt a 2016-os Darkest Dungeon. A Red Hook Games egy sajátosan kifacsart látványvilággal és végig hátborzongató, zord hangulattal kecsegtető játékot tett le az asztalra, amely méltán lett népszerű. Nem is lepődött meg senki, amikor 2019 elején bejelentették a folytatást, a Darkest Dungeon II-t.

Az viszont talán sokakat meglepett, hogy a bejelentés után a stúdió mély hallgatásba burkolózik, és csak most, közel két évvel később hallat magáról érdemben újra. De arra most se számítson senki, hogy részletek és információk garmadával fognak elárasztani minket. Mindössze egy vadonatúj előzetesről van szó.

Ebből viszont kiderült egy nagyon fontos információ: a Darkest Dungeon II korai változata valamikor 2021 rajtolhat majd el. A jelek szerint egyelőre ekkor is csak az Epic Games Store-ban lehet majd számítani rá. Arról nincs hír, hogy PC mellett konzolokra is elkészül-e a játék, de mivel az első rész esetében is így történt, azért most is jó esély van rá a későbbiekben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Darkest Dungeon II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Darkest Dungeon II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló