Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Moses: From Egypt to the Promised Land

Légy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised Land

Küldd Egyiptomra a tíz csapást és vésd kőbe a tízparancsolatot!

2020.11.13. 16:46 | Dino | kategória: Játék

Az I am Your Lawyer mellett érkezett a PlayWay csoporthoz tartozó Games Incubator másik új bejelentése, amely témájában leginkább a szintén PlayWay kötődésű SimulaM tavasszal felfedett Noah's Arkjához vagy I Am Jesus Christjához hasonlítható.

A Moses: From Egypt to the Promised Land ugyanis szintén a bibliai időkbe visz vissza, Noé helyett azonban Mózes kapja a főszerepet. Első feladatunk ennek megfelelően a zsidó nép kimentése Egyiptomból, majd el kell vezetnünk őket az ígéret földjére, miközben megvédjük a nyomukba eredő egyiptomi hadseregtől is.

Az egyik fő játékelem a morál: a választott népnél ezt minél magasabbra kell vinni, míg az egyiptomiaknál minél alacsonyabbra. Utunk során meg kell segítenünk honfitársainkat, akikbe belebotlunk, eleséget adnunk a népnek, kiszabadítani a rácsok mögött sínylődőket, védelmeznünk a gyengéket és orvosságot adni a betegeknek.

Emellett isteni erőket is segítségül hívhatunk, így például ráküldhetjük mind a tíz csapást az egyiptomiakra, például vérré változtathatjuk a folyókat, valamint békákat vagy sáskákat szabadíthatunk el. Ha pedig jól végezzük dolgunkat, még a tízparancsolatot is kőbe véshetjük, vagy szétválaszthatjuk a tengert menekülésünk során.

A Moses: From Egypt to the Promised Land PC-re készül, megjelenési dátummal pedig egyelőre nem rendelkezik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Légy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised Land
Légy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised LandLégy Mózes! Készül a Moses: From Egypt to the Promised Land

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló