Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planet Zoo

Vizes kiegészítőt kap a Planet Zoo

Az Aquatic Pack közel egy tucat új vízi állattal gazdagítja majd virtuális állatkertünket.

2020.12.03. 13:23 | GeryG | kategória: Játék

A Frontier Developments csapata a Planet Coasterrel pár éve megmutatta, hogy nem csak az űrhajós játékokhoz ért, de közel tökéletes menedzserjátékokat is képes összehozni. Hasonló bravúrt ugyan nem ért el sem a Jurassic World Evolutionnel, sem pedig a Planet Zoo-val, de mindkét játék így is remekül megállja a helyét és máig igen nagy rajongótáborral bír.

Utóbbi, vagyis a Planet Zoo ráadásul napokon belül új DLC-vel bővül, közeleg az Aquatic Pack premierje. Ebben természetesen már a vízi állatoké a főszerep, egészen pontosan öt új fajjal tehetjük majd még színesebbé és változatosabbá virtuális állatkertünket.

Az öt új faj a gyémántteknős, az óriásvidra, a Cuvier-törpekajmán, a kúpos fóka és a királypingvin. Az új állatok mellett 170-nél is több új tereptárgy, növény és egyéb kiegészítő is kerül a DLC-be, hogy a kifutókat és medencéket, valamint azok környékét a lehető legváltozatosabban rendezhessük be. Végül, de nem utolsósorban egy új időre menő küldetést is teljesíthetünk majd, amelyben egy oregoni állatkertet kell üzemeltetnünk egy kiszáradt folyó medrében. Szűkös helyen, gyakran jelentős szintkülönbségeket kihasználva kell sikerre vezetnünk az állatkertet.

Az Aquatic Pack a tervek szerint december 8-án fog megjelenni. Vele egyszerre egy ingyenes bővítő frissítés is érkezik majd, amely mindenki számára elérhető lesz. Ebben új oktatószövegekkel taníthatjuk a parkba látogatókat, illetve egy sor kozmetikai elem is helyet kap benne. Emellett egy új küldetésben a Fülöp-szigetekre utazhatunk, hogy ott rég nem használt rizsföldek helyén húzzunk fel egy új állatkertet. A frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Vizes kiegészítőt kap a Planet Zoo
Vizes kiegészítőt kap a Planet ZooVizes kiegészítőt kap a Planet ZooVizes kiegészítőt kap a Planet ZooVizes kiegészítőt kap a Planet ZooVizes kiegészítőt kap a Planet ZooVizes kiegészítőt kap a Planet ZooVizes kiegészítőt kap a Planet ZooVizes kiegészítőt kap a Planet ZooVizes kiegészítőt kap a Planet Zoo
Planet Zoo
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Planet Zoo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló