Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Loop Hero

Pixeles kalandozást hoz jövőre a Loop Hero

Igen mókás formát kapott a Devolver Digital újabb bejelentése.

2020.12.16. 21:41 | Dino | kategória: Játékhírek

Az elsősorban indie játékok kiadására szakosodott Devolver Digital a 2017-es E3 alkalmával igen ügyesen figurázta ki a nagy kiadók sajtókonferenciáit. A poénokkal megtüzdelt "eseményeket" azóta minden évben megismétlik, most pedig egy játékbejelentésnek is hasonló körítést adtak.

A kiadó 2021-es év játéka díjátadójának álcázott video - amelyben szokás szerint a Mahria Zook színésznő által alakított Nina Struthers ügyvezető a főszereplő - valójában ugyanis nem más, mint a Loop Hero felfedése. De mielőtt ez megtörténne, még felsorolják az elkövetkező időszak megjelenéseit - mintha azok lennének a jelöltek -, név szerint a Shadow Warrior 3-at, az Oliját, a Card Sharkot, a Weird Westet és a Boomerang X-et - hogy aztán győztesnek a Loop Herót hozzák ki (miközben a jelöltek fejlesztői vad dühöngésbe kezdenek).

A Four Quarters csapat alkotása egy old school kalandjáték lesz, a régi időket idéző pixeles grafikával. A történet szerint a világ végtelen időhurokba került, feladatunk pedig nem kevesebb, mint ebből a káoszból kiutat találni, összegyűjteni hősünk emlékfoszlányait, megszakítani a hurkot és megmenteni a világot. Közben pedig titokzatos kártyákkal bővíthetjük gyűjteményünket.

A Loop Hero valamikor 2021 során jelenik meg, PC-re. Érdemes megnézni a weboldalát, igazán stílszerű és ötletes. ■

előző
következő
Pixeles kalandozást hoz jövőre a Loop Hero
Pixeles kalandozást hoz jövőre a Loop HeroPixeles kalandozást hoz jövőre a Loop HeroPixeles kalandozást hoz jövőre a Loop HeroPixeles kalandozást hoz jövőre a Loop HeroPixeles kalandozást hoz jövőre a Loop Hero
Loop Hero
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Loop Hero

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló