25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Pixeles kalandozást hoz jövőre a Loop Hero

Igen mókás formát kapott a Devolver Digital újabb bejelentése.

Írta: Dino

Az elsősorban indie játékok kiadására szakosodott Devolver Digital a 2017-es E3 alkalmával igen ügyesen figurázta ki a nagy kiadók sajtókonferenciáit. A poénokkal megtüzdelt "eseményeket" azóta minden évben megismétlik, most pedig egy játékbejelentésnek is hasonló körítést adtak.

A kiadó 2021-es év játéka díjátadójának álcázott video - amelyben szokás szerint a Mahria Zook színésznő által alakított Nina Struthers ügyvezető a főszereplő - valójában ugyanis nem más, mint a Loop Hero felfedése. De mielőtt ez megtörténne, még felsorolják az elkövetkező időszak megjelenéseit - mintha azok lennének a jelöltek -, név szerint a Shadow Warrior 3-at, az Oliját, a Card Sharkot, a Weird Westet és a Boomerang X-et - hogy aztán győztesnek a Loop Herót hozzák ki (miközben a jelöltek fejlesztői vad dühöngésbe kezdenek).

A Four Quarters csapat alkotása egy old school kalandjáték lesz, a régi időket idéző pixeles grafikával. A történet szerint a világ végtelen időhurokba került, feladatunk pedig nem kevesebb, mint ebből a káoszból kiutat találni, összegyűjteni hősünk emlékfoszlányait, megszakítani a hurkot és megmenteni a világot. Közben pedig titokzatos kártyákkal bővíthetjük gyűjteményünket.

A Loop Hero valamikor 2021 során jelenik meg, PC-re. Érdemes megnézni a weboldalát, igazán stílszerű és ötletes.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Loop Hero
  • Loop Hero
  • Loop Hero
  • Loop Hero
  • Loop Hero

Loop Hero

Platform:

Fejlesztő: Four Quarters

Kiadó: Devolver Digital

Megjelenés: 2021.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!