25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Próbáld ki ingyen a Call of Duty: Black Ops Cold War multiját!

Szentestéig tették ingyenessé a többjátékos részt.

Írta: GeryG

Nem tudod, mivel üsd el az időt karácsonyig? Az Activisionnek van egy tippje: merülj el a Call of Duty: Black Ops Cold War multijában – ingyen! Az ünnepek alkalmából, illetve a multiplayer rész első szezonjának rajtja apropóján ugyanis egy hétre ingyenessé tették a többjátékos részt.

Egészen december 24-ig lehet csatlakozni a szerverekre minden platformon, amire a játék megjelent. Az Activision ugyanakkor két szakaszra bontotta az ingyenes hetet. Az első az előttünk álló hétvégét foglalja magába és hétfőn ér véget. Ebben a Team Deathmatch, a Domination, a 2v2 Gunfight, valamint a Nuketown Holiday 24/7 és a Raid the Mall játéklisták érhetők el. Utóbbi kettő a season one új pályáit takarja.

Cikkajánló
Call of Duty: Black Ops Cold War teszt – Hosszú cím, rövid játék

Call of Duty: Black Ops Cold War teszt – Hosszú cím, rövid játék

Avagy a kém, a kommandós, Reagan és a zombik.

A második szakaszban az első szakasz teljes kínálata elérhető lesz, de kiegészül még a Prop Hunt, a Combined Arms: Hardpoint és a Fireteam: Dirty Bomb játékmódokkal is. Ezen a hétvégén ráadásul dupla XP és dupla fegyver-XP esemény is van, vagyis gyorsabban lehet új tartalmakat feloldani.

Az ingyenes multizáshoz PC-n csak a Battle.netre van szükség, ahonnan le lehet tölteni a játékot. Xbox One-on és Xbox Series X-en az online áruházban kell megkeresni a klienst és azt letölteni. PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön viszont ennél jóval bonyolultabb a dolog. Először mindenképpen le kell tölteni az egyébként is ingyenes Call of Duty: Warzone-t, majd annak az online áruházában megkeresni az ingyenes multizhoz szükséges tokent. Hogy ezt miért így intézte az Activision és a Sony, az egy nagy talány.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!