Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Glitchpunk

Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!

A felülnézetes játék valóban olyan, mintha a klasszikus GTA-t élesztenék újra.

2021.02.02. 15:43 | GeryG | kategória: Játék

Ki emlékszik még azokra az időkre, amikor a GTA szó nem a ma ismert piszok részletesen kidolgozott, nyílt világú TPS szinonimája volt, hanem a felülnézetes városi száguldozásé és lövöldözésé? A GTA széria első két rész (és a londoni mellékág) még felülnézetben készült és bár az újabb epizódok is a legjobb játékok közé tartoznak, hangulatuk össze sem hasonlítható.

Talán egy picit ezt a hangulatot fogja visszacsempészni a hétköznapjainkba a Dark Lord stúdió új játéka, amely a Daedalic Entertainment gondozásában készül és holnaptól pár napig kipróbálható lesz a demója is. A játék a Glitchpunk címet viseli és ez sokat el is árul arról, mire is készülhetünk.

Először is a játék az aktuális trenden lovagolva cyberpunk világba repíti majd a játékosokat. A Glitch pedig az általunk irányított karakterre utal, az ugyanis egy meghibásodott android lesz (Ötös Johnny, te vagy az?!). A játékmenet és a látványvilág is a GTA 2-t fogja idézni: felülnézetben irányíthatjuk lázadó androidunkat, akivel lövöldözni, kocsikázni és lopakodni fogunk. Az ígéretek szerint több várost is bejárhatunk majd, amelyek mind különböző bandák, szekták és persze megavállalatok uralma alatt állnak.

A Glitchpunk a tervek szerint valamikor 2021 első felében jelenhet meg, de a holnap rajtoló Steam Game Festival keretein belül február 3-tól 9-ig ki lehet majd próbálni a demóját. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!
Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!Cyberpunk GTA 2? Készül a Glitchpunk!
Glitchpunk
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Glitchpunk

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló