Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Buildings Have Feelings Too!

Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!

Mert a boldog épület az igazán jó épület... ;-)

2021.02.15. 18:11 | Dino | kategória: Játék

Ha városépítős játékokról esik szó, a legtöbbeknek valószínűleg a SimCity, a Caesar, vagy az újabbak közül a Cities széria az, ami az eszébe jut. A Blackstaff Games csapata azonban úgy gondolta, lehet még újat vinni ebbe a műfajba, munkájuk eredménye pedig hamarosan boltokba is kerül.

A digitális áruházakba márciusban érkező Buildings Have Feelings Too! egyediségét az jelenti, hogy az épületek a címnek megfelelően érző "lények". Nekik is megvannak a maguk vágyai és félelmei, azon kívül, hogy általában egyszerűen csak próbálnak jól kijönni egymással és túlélni a napot. Mindennek fényében pedig talán nem meglepő, hogy a trailerben rohangáló, egymással poénkodó vagy egy-egy újdonságnak örvendező házakat láthatunk.

Ahogy haladunk előre a játékban, úgy fejleszthetünk ki új iparágakat és hozhatunk létre újabb építészeti remekműveket. De a világban bekövetkező események szét is rombolhatnak egy-egy épületet vagy tönkretehetnek egyes üzletágakat. A város szükségleteinek kielégítéséhez pedig néha elég egy felújítás, máskor pedig fel kell kapnunk a házat és átraknunk egy jobb környékre.

A Buildings Have Feelings Too! márciusban jelenik meg digitális formában, májusban pedig PlayStation 4-re és Nintendo Switchre dobozos verziót is kap. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!
Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!Mókás városépítős játéknak ígérkezik a Buildings Have Feelings Too!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló