Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Tíz év után felújítják a The Legend of Zelda: Skyward Swordot

A játék HD kiadása nyáron érkezik Nintendo Switchre.

2021.02.18. 14:26 | GeryG | kategória: Játék

A Nintendo konzolok egyik legnagyobb húzóneve már a ’80-as évek óta a The Legend of Zelda, amely eddig is rengeteg epizódot, mellékágat és feldolgozást kapott. A minap is egy korábbi epizód felújításáról érkezett hír a Nintendo Direct alatt. Készül ugyanis a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Nem meglepő módon az új kiadás, amely néhány hónap eltéréssel épp tíz évvel követi majd az eredeti, még Wii-re készült játékot, kizárólag Nintendo Switchre fog megjelenni.

A fejlesztők azt ígérik, hogy a felújított verzió sokkal finomabb irányítást kap, az pedig csak természetes, hogy a grafika is megújul. E tekintetben stabil 60 fps teljesítményt is ígérnek. A játékosok választhatnak majd, hogy az eredeti játékra is jellemző mozgásérzékelős irányítást vagy a hagyományos változatot választják. Ide kapcsolódik, hogy a Nintendo a játékkal egyszerre piacra fog dobni egy ehhez igazított megjelenésű Joy-Cont is, amelyek közül a jobb oldal a Master Swordot, a bal oldali pedig a Hylian Shieldet mintázza majd.

Tíz év után felújítják a The Legend of Zelda: Skyward Swordot

A mostani bejelentés valójában már nem mindenkinek újdonság, ugyanis már 2018-ban is lehetett hallani a projektről, de aztán mély hallgatásba burkolództak a készítők. Most viszont már lehet tudni, hogy a premierre július 16-án kerül majd sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló