Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overwatch 2

Overwatch 2 infók a BlizzConline-ról

Átalakulnak a hősök, új helyszíneket fedezhetünk fel, lesznek sztori- és hősküldetések is.

2021.02.21. 11:44 | GeryG | kategória: Játék

A Blizzard még 2019 őszén jelentette be, hogy folytatást kap nagy sikerű online akciójátékuk, készül az Overwatch 2. Aztán valahogy jó Blizzard-szokáshoz hűen nem árasztották el infókkal a rajongókat. Most viszont a minap tartott BlizzConline nyitóceremóniája keretében azért csak elárultak néhány érdekes részletet a játékról.

Az új, bő 38 perces külön videós anyagban szóba kerülnek a már az első részben megismert hősök, akik közül többen kisebb-nagyobb átalakuláson mennek keresztül. Ilyen például McCree, aki „techesebb” külsőt kapott vagy Pharah, aki teljes páncélba bújt. De mellettük változik a megjelenése Reapernek és Widowmakernek is.

A fejlesztők rengeteget profitáltak a 2019-es BlizzCon demo visszajelzéseiből is. Ezek mentén sokat alakítottak a Null Sector lényein in, amelyek között újak is lesznek, mint a Stalker és a Breacher. A Null Sectorban töltött időnk során annak függvényében fognak ellenséges lények felbukkanni, hogy éppen mit csinálunk. Másra számíthatunk, ha épp escort küldetést csinálunk és másra, ha csak el akarunk jutni egy adott területre. Ráadásul e lények nem is mindig fognak minket direkt megtámadni, lesznek köztük olyanok is, amelyek másképp hátráltatnak bennünket.

A játékban lesznek sztori- és hősküldetések is. Utóbbiak a klasszikus kooperatív PvE küldetéseket takarja, de a fejlesztők ígérete szerint annyira változatosak lesznek, hogy a játékosok nem fogják őket egyszer grindolásnak érezni. Állítólag több száz ilyen küldetést lehet majd teljesíteni. Ráadásul ezek a küldetések a PvP multiplayer pályákon is játszódhatnak, amelyeken eddig nem ismert vagy lezárt területeket is feloldhatnak.

A fejlesztők nem csak azon dolgoznak, hogy új játékmódokkal tegyék még színesebbé az Overwatch 2-t, hanem azon is, hogy a régi játékmódok közül is gatyába rázzák azokat, amiket a legtöbb rajongói kritika ért. De lesznek olyanok is, amiket egyszerűen kihagynak. A sztori küldetések saját bevezető és lezáró videókat kapnak, igyekeznek őket még inkább a játékba integrálni, hogy ne csak egy újabb játékmódnak tűnjön, hanem a játék szerves részének. Minden hősnek lesznek saját dialógusai a sztoriküldetések során, ezek természetesen illeszkedni fognak az épp irányított hősökhöz és küldetésekhez.

Végül, de nem utolsósorban a fejlesztők szót ejtettek a premierig vezető útról, amellyel kapcsolatban azt ígérik, mostantól sokkal sűrűbben fognak új hírekről beszámolni. Viszont azt is hozzátették, hogy még jó ideig senki se számítson az Overwatch 2 premierjére, mivel a stúdió még véletlenül sem szeretné összecsapni vagy elkapkodni a megjelenést. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Overwatch 2 infók a BlizzConline-ról
Overwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-rólOverwatch 2 infók a BlizzConline-ról
Overwatch 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overwatch 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló